Belle Mare

Vacanta perfecta in Belle Mare

Plaja cu nisip alb, una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, este magnetul care atrage turistii, insa Belle Mare inseamna mult mai mult decat atat: o laguna protejata de corali, locul relaxarii active, un minunat parc acvatic si o multime de restaurante insirate de-a lungul tarmului. Cu asemenea atuuri, nu-i de mirare ca statiunea este plina de hoteluri si resorturi de lux.
Sporturile nautice sunt la mare cautare printre turisti, care isi pot petrece timpul liber cum isi doresc: facand snorkelling, plimbari cu barca de sticla sau scuba diving printre baracude si rechini-taur (dincolo de bariera de corali).
Si “pamantenii” au cu ce sa-si umple vacanta: golful este la fel de apreciat in aceasta regiune precum relaxarea la soare. Belle Mare dispune de doua terenuri de golf de renume mondial, create de nume mari in domeniu, care gazduiesc turnee internationale (inclusiv Mauritius Open).
Parcul acvatic Waterpark Leisure Village este perfect daca mergi cu copiii in vacanta. Si nu doar pentru ei. Distrati-va la dusurile-ciuperci, in piscina enorma cu valuri, la tunurile cu apa, sau inotati in raul lenes. Aveti la dispozitie peste zece hectare de teren amenajat, chiar langa soseaua de coasta.
Viziteaza podgoria din Belle Mare, renumita pentru vinurile cu arome delicioase,  buchet generos si accente marine. Lacul Thau te va fascina cu albastrul sau intens; aceasta “mare interioara” se intinde pe mai mult de 20km de la Balaruc la Marseillan, traversand Meze si Sete, si este un loc minunat pentru cultivarea stridiilor si a midiilor.
Resortul de lux Belle Mare este o adevarata statiune de familie, cu o multime de facilitati, amplasat pe una dintre cele mai bune plaje de pe insula. Suitele spatioase ofera vederi minunate la plaja si laguna, precum si tot confortul necesar.
Si inca o particularitate a plajei din Belle Mare: minunata combinatie de culori. Laguna de un albastru turcoaz se incheie cu o plaja curata de culoare alba, care se invecineaza cu intinderile luxuriante de culoare verde ce acopera mare parte din copaci, oferind o umbra racoroasa.