Makadi Bay

Vacanta perfecta in Makadi Bay
 

Makadi Bay este o statiune turistica situata pe coasta de est a Marii Rosii, in Egipt. Cu plaje frumoase, apa limpede si recife de corali uimitoare, Makadi Bay a devenit o destinatie populara pentru turistii care doresc sa se bucure de soare, mare si activitati acvatice.

Statiunea Makadi Bay ofera o varietate de facilitati si servicii pentru turisti. Aici vei gasi o selectie larga de hoteluri si resorturi de lux, care ofera cazare confortabila si servicii de calitate. Majoritatea acestor unitati de cazare se afla pe malul marii, astfel ca vei putea avea acces usor la plaje si la activitatile nautice.

Plajele din Makadi Bay sunt spectaculoase, cu nisip fin si ape limpezi si calde. Acestea sunt locuri ideale pentru a te relaxa si a te bucura de soare. De asemenea, pentru cei pasionati de scufundari si snorkeling, Makadi Bay ofera oportunitati excelente de explorare a recifelor de corali. Exista numeroase centre de scufundari si excursii organizate pentru a iti permite sa te bucurati de frumusetea vietii subacvatice.
 
Makadi Bay
Makadi Bay 1

Top 10 motive sa vizitezi Makadi Bay
 

  • Plajele superbe: Makadi Bay are plaje cu nisip fin si ape limpezi, perfecte pentru a te relaxa si a te bucura de soarele cald al Marii Rosii.
  • Recifele de corali: Statiunea se afla in apropierea unor recife de corali uimitoare, care ofera oportunitati excelente pentru snorkeling si scufundari. Vei putea admira o varietate impresionanta de specii marine si a te bucura de fascinanta viata subacvatica.
  • Activitati acvatice: Makadi Bay este un paradis pentru iubitorii de sporturi acvatice. Poti practica windsurfing, navigatie cu barca cu panze, jet ski, kitesurfing si multe altele.
  • Hoteluri si resorturi de lux: Makadi Bay ofera o selectie excelenta de hoteluri si resorturi de lux, unde vei gasi cazare confortabila, servicii de inalta calitate si facilitati moderne.
  • Golf de calitate: Daca esti pasionat de golf, vei fi incantat sa aflii ca Makadi Bay gazduieste un teren de golf de clasa mondiala. 
  • Excursii in desert: Statiunea este amplasata in apropierea unor peisaje desertice impresionante. Poti face excursii in desert si descoperi dunele de nisip, oazele ascunse si traditiile beduine.
  • Centrul orasului Hurghada: Makadi Bay este la o distanta scurta de orasul Hurghada, un important centru turistic. Poti descoperi moschei, bazaruri traditionale, muzee si alte atractii culturale. De asemenea, poti experimenta viata de noapte vibranta a orasului.
  • Tratamente SPA: Statiunea are numeroase SPA-uri si centre de wellness, unde te poti relaxa si rasfata cu diverse tratamente si terapii.
  • Calarie pe plaja: O experienta unica pe care o poti incerca in Makadi Bay este calaria pe plaja. Poti inchiria un cal si explora frumoasele plaje si peisaje intr-un mod diferit si distractiv.
  • Egiptul antic: Daca esti interesat de istorie si cultura, poti face excursii in zonele invecinate pentru a vizita templele si piramidele egiptene.
Makadi Bay 2
Makadi Bay 3
Ce sporturi pot practica in Makadi Bay?
Viata de noapte in Makadi Bay
Pot comunica in limba engleza in Makadi Bay?

Harta - Makadi Bay


Cazare la cele mai bune hoteluri - Makadi Bay