Vacanta in Dubai

Vezi ce are Dubai de oferit

Concediu in Dubai

Dubai este un oras vibrant si ultramodern situat in Emiratele Arabe Unite, recunoscut in intreaga lume pentru arhitectura sa impresionanta, atractiile turistice deosebite si stilul de viata luxos.
Dubai - plaja
Dubai - oras

Top 5 motive sa vizitezi Dubai

  • Arhitectura impresionanta: Dubai este renumit pentru cladirile sale spectaculoase si arhitectura inovatoare. Poti vizita Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, si admira panorama magnifica de la nivelul sau de observatie. Alte cladiri iconice includ Hotelul Burj Al Arab, Palmierul Jumeirah si Turnul Emirates.
  • Shopping de lux: Dubai este o destinatie de shopping de top, cu o gama larga de centre comerciale si piete. Mall of the Emirates si Dubai Mall sunt doua dintre cele mai mari si mai populare centre comerciale, unde poti gasi o varietate de branduri internationale, buticuri de designer si bijuterii pretioase. De asemenea, Dubai este cunoscut pentru suq-urile sale traditionale, cum ar fi Gold Souk si Spice Souk, unde poti cumpara aur, condimente si alte produse traditionale.
  • Atractii de divertisment: Dubai ofera o varietate de atractii de divertisment pentru toate gusturile. Poti vizita Parcul Acvatic Wild Wadi, Parcul Tematic IMG Worlds of Adventure, Parcul Acvatic Aquaventure sau Dubai Parks and Resorts, unde vei gasi parcuri tematice precum Legoland, Motiongate si Bollywood Parks. De asemenea, nu poti rata spectacolele impresionante de la Dubai Opera sau celelalte evenimente culturale si artistice care au loc in oras.
  • Plaje spectaculoase: Dubai are plaje frumoase si curate, cu ape cristaline si nisip fin. Plaja Jumeirah Beach si Kite Beach sunt cele mai populare si ofera o varietate de activitati acvatice, de la inot si relaxare la sporturi nautice precum surfing, kitesurfing si jet-skiing.
  • Cultura si traditii: Chiar daca Dubai este un oras modern, acesta pastreaza inca o bogata cultura si traditii arabe. Poti vizita cartierul istoric Al Bastakiya si Muzeul Dubai pentru a intelege mai bine istoria si cultura locala. De asemenea, poti experimenta ospitalitatea araba in diferite restaurante si cafenele traditionale.
Dubai - oras 2
Dubai - oras 3
Cea mai buna perioada de calatorie
Pentru ce este renumit Dubai
Ce sporturi pot practica?

Zone de la destinatie - Dubai

Harta - Dubai

Cazare la cele mai bune hoteluri - Dubai