Hai cu noi intr-un City Break in Dubai!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Dubai

De ce sa alegi Dubai pentru City Break

Dubaiul este destinatia ideala pentru cei care vor sa calatoreasca in cuplu, cu prietenii sau cu familia, oferind zgarie-nori impresionanti, dar si mare, desert si multe atractii care iti vor capta toata atentia.

Dubai city break
City break Dubai

Atractii turistice din Dubai

Printre principalele atractii din Dubai se numara:

1. Burj Khalifa - este cea mai inalta cladire din lume, cu o inaltime de peste 828 m si este amplasata chiar in centrul orasului. Lifturile cladirii circula cu cea mai mare viteza din lume, pe cand la etajul 158 se afla cea mai inalta moschee. Pentru a te bucura de cea mai frumoasa priveliste a Dubaiului, poti merge la etajul 124.

2. Palm Jumeirah - un arhipeleag de insule artificiale din Golful Persic din Jumeriah este una dintre cele mai vizitate atractii pe care le ofera Dubaiul. Insula a fost creata sub forma unui palmier si pe fiecare ramura a acestuia se regasesc hoteluri luxoase, vile si plaje curate.

3. Golful Delfinilor - delfinii jucausi te asteapta la o sesiune de inot de cca 30 de minute, fiind o atractie potrivita pentru toate varstele. Iti recomandam sa iti rezervi din timp biletele, deoarece se epuizeaza rapid.

4. Cartierul istoric Al Fahidi - numit si Al-Fahidi, acest cartier este amplasat in partea estica a Bur Dubai, de-a lungul raului, si este un epicentru pentru cunoasterea culturii acestui oras. Arhitectura araba, cat si strazile inguste, te vor purta prin istoria captivanta a Dubaiului.

5. Desertul din Dubai - este considerat al cincilea cel mai mare desert din lume, dar si cel mai mare din Asia, si se afla la doar 20 de minute de mers cu masina din Downtown Dubai. Aici poti experimenta safari in desert, plimbari cu camile, sandboarding si multe altele.

Dubai Emirate
Dubai

Ghid de calatorie pentru Dubai

1. Cum poti ajunge in Dubai - cu avionul, fiind o destinatie cu zbor direct de pana in 5 ore.
2. Optiuni de cazare - la DERTOUR iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local - tramvaiul, autobuzul si metroul sunt foarte bine interconectate, curate si vor ajunge la timp, insa recomandarea noastra este sa alegi ultima varianta pentru a te bucura cat mai multe de obiectivele pe care iti doresti sa le vizitezi.

City-break Dubai

Sfaturi pentru un City Break reusit in Dubai

1. In functie de preferintele tale, poti alege urmatoarele perioade optime pentru a vizita Dubaiul - octombire - aprilie  sunt lunile cu temperaturi cu o medie de 24 de grade C, pe cand ianuarie si februarie ies din tipar fiind si perioada cand sunt cele mai mari reduceri (perioada ideala pentru shopping). In lunile de vara trebuie sa te astepti la temperaturi ce depasesc 40°C.
2. Un mare beneficiu al acestei destinatii este faptul ca nu ai nevoie de viza, insa trebuie sa tii cont ca trebuie sa deti un pasaport cu valabilitate de minimum 6 luni de la data intratii pe teritoriul statului.
3. Poti opta pentru un Tourist SIM Card - pentru a te bucura de internet si minute internationale. 

In cazul in care iti doresti un City Break in Dubai, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim