Hai cu noi intr-un City Break la Milano!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Milano

De ce sa alegi Milano pentru City Break

Situat in nordul Italiei, Milano este o regiune din Lombardia, unde predomina: obiectele de arta, cultura, moda si gastronomia autentic italiana.

Milano city break
City break Milano

Atractii turistice din Milano

1. Domul din Milano - fiind apreciata pentru detaliile sale arhitecturale spectaculoase, Catedrala gotica a avut nevoie de aproape sase secole pentru a o finaliza. Aceasta este dedicata Sf. Maria si este amplasata in Piazza del Duomo. Ofera privelisti de neegalat de pe terasele de pe acoperis si poti observa cele 135 de turle ale Domului.

2. Fresca Cina cea de taina - fiind una dintre cele mai studiate si celebre picturi din intreaga lume, opera lui Leonardo da Vinci este necesar de vizitat! Aceasta fresca portretizeaza cei 12 apostoli in momentul in care Iisus le dezvaluie ca unul dintre ei il va trada. Iti recomandam sa iti rezervi din timp bilet pentru vizitarea acestui obiectiv turistic, deoarece numarul oamenilor care intra este limitat.

3. Galleria Vittorio Emanuele II - fiind unul dintre cele mai vechi ,,mall-uri" din lume, aceasta galerie consta intr-o arcada dubla cu patru etaje si cu un acoperis din sticla. Aceasta a fost construita intre anii 1860 -1864, proiectantul a fost Giuseppe Mengoni.

4. Muzeul National de Stiinta si Tehnica Leonardo da Vinci - dispune de o impresionanta colectie de peste 10 000 de piese expuse, pe o suprafata de aproximativ 23 000 mp. Aceasta colectie are in componenta atat piese originale, cat si machete ce prezinta istoria tehnicii si a stiintei.

5. Stadionul Giuseppe Meazza – San Siro - este cel mai mare stadion din Italia, San Siro putand gazdui pana la 80 000 de spectatori. A fost construit in anul 1920 si poti vizita si muzeul cu fel de fel de exponate si trofee.

Domul din Milano
Milano

Ghid de calatorie pentru Milano

1. Cand sa mergi la Milano - clima orasului este continentala, asadar, iti recomandam lunile de primavara si toamna, pentru a evita lunile foarte calduroase de vara.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local - reteaua de transport in comun este foarte bine pusa la punct de la metrou, autobuze, tramvai si pana la trenul suburban care vor ajunge la timp si te vei putea bucura de cat mai multe obiective turistice.

Milano Italia

Sfaturi pentru un City Break reusit in Milano

1. Fa un plan de acasa cu ce iti doresti sa vizitezi. Milano are foarte multe obiective turistice si cladiri care iti pot lua ochii, asadar, o planificare in acest sens este binevenita.
2. Cafeaua cu lapte este servita doar dimineata. Italienii considera o blasfemie sa ceri o astfel de bautura dupa ora 12:00.
3. Ar fi bine ca pe langa banii de pe card sa ai si cash.

In cazul in care iti doresti un City Break in Milano, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim