Hai cu noi intr-un City Break in Spania!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Spania

De ce sa alegi Spania pentru City Break

Spania este o tara cu foarte multe lucruri de oferit printre care amintim: arhitectura impresionanta, obiectivele turistice (multe aflate si in Patrimoniul Mondial UNESCO), orasele vibrante, istoria bogata si mancarea delicioasa! 

City break Spania
Spania city break

Atractii turistice din Spania

1. Parcul Güell, Palau Güell si Casa Milà, Barcelona - Arhitectul catalan Antonio Gaudi este cel mai des adus in discutie pentru cultura arhitecturala a Spaniei, lucrarile acestuia deprinzand recunoastere si admiratie la nivel mondial. Sapte dintre cele mai importante lucrari ale acestuia au fost incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Printre acestea, mentionam Parcul Güell, Palatul Güell, Casa Milà, Casa Vicens, Sagrada Familia, Casa Batllo si Cripta din Colonia Guell. Veti fi captivati de pasiunea arhitectului pentru detalii, materializata in creatiile sale prin elemente de ceramica, vitralii, fierarie si tamplarie.

2. Parcul national Doñana, Andaluzia - este amplasat in zona de sud-vest a Spaniei, reprezentand o zona de lagune, mlastini, nisipuri si canale, cuprinse de delta raului Guadalquivir si zonele de coasta ale Atlanticului. Este cu siguranta un adevarat paradis al biodiversitatii europene. Parcul Doñana gazduieste fascinante exemplare de berze, pasari rapitoare, rate si cormorani. De asemenea, parcul constituie habitatul optim pentru rasul iberic, un fascinant exemplar, aflat in pericol de disparitie.

3. Centrul istoric din Córdoba - considerat in trecut un centru cultural deosebit, gazduieste un cartier istoric construit de-a lungul unor stradute cu piatra cubica, alei ce se sfarsesc din senin, flancate de piatete medievale si case cu gradini umbroase. In inima zonei rasare Mezquita, Marea Moschee a Córdobei, care, alaturi de Alhambra, reprezinta cel mai important monument maur al Spaniei. 

4. Ibiza - situata in vestul Marii Mediterane, “Insula Alba” apartine Spaniei si reprezinta un tablou impresionant al golfurilor stancoase, al plajelor impecabile, al caselor de un alb imaculat, al dealurilor bogate in smochini si maslini. Reprezinta un adevarat punct de interes din punct de vedere cultural, cele mai reprezentative obiective fiind orasul fortificat Dalt Vila, asezarea feniciana Sa Caleta, necropola Puig des Molins si ecosistemul adapostit de campiile subacvatice de alge marine Posidonia Oceanica.

5. Catedrala din Burgos - catedrala este situata in orasul Burgos si fascineaza privitorii gratie dimensiunilor si stilului arhitectural gotic specific, caracterizat prin decorul sculptat si prin ornamente. Dispusa pe trei etaje, catedrala este un templu viu, detinator al unei impresionante colectii de obiecte de arta, precum: vitralii, morminte, decoratiunile altarului, strana corului si picturi. Turlele dantelate, sculpturile, fatada, cupola, capelele laterale si altarul gotic masiv confirma si intaresc titlul de una dintre cele mai frumoase catedrale ale lumii.
 

Valencia City break Spania
Barcelona CIty break Spania

Ghid de calatorie pentru Spania

1. Cum poti ajunge in Spania: avionul este mijlocul de transport cel mai rapid si ieftin, insa daca iti doresti sa vizitezi mai multe tari si orase cu siguranta poti face un tur cu masina.
2. Optiuni de cazare: iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local: reteaua de transport public este foarte bine pusa la punct - incepand cu trenurile rapide, metrourile, autobuzele, cat si tramvaiele - toate mijloacele iti vor face viata usoara pentru a te deplasa intre obiectivele turistice/ orasele pe care doresti sa le vizitezi. 
 

Spania city-break
Mallorca city break

Sfaturi pentru un City Break reusit in Spania

1. Achizitioneaza Tourist Travel Pass - in cele mai multe tari, cu un astfel de card vei avea inclus atat biletele de calatorie pentru transportul public, cat si intrari gratuite la obiectivele turistice sau reduceri semnificative.
2. Gastronomia - spaniolii se mandresc cu bucataria lor si trebuie sa stii ca pentru acestia sa ai 5 mese pe zi este o obisnuita.
3. Cand e bine sa vizitezi Spania - de obicei verile sunt sufocante, asadar, iti recomandam sa mergi in lunile de primavara si toamna.

In cazul in care iti doresti un city break in Spania, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim