Hai cu noi intr-un City Break la Berlin!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Berlin

De ce sa alegi Berlin pentru City Break

Capitala Germaniei, Berlin, este considerat de unii turisti ,,New York-ul Europei". Are o suprafata aproximativa de 900 km patrati si este vizitat de peste 850 000 de turisti anual, gazduind 172 de muzee si palate, 50 de teatre si peste 200 de cluburi si discoteci.

Berlin City break
Brandenburg Berlin

Atractii turistice din Berlin

1. Muzeul Pergamon - cel mai vizitat muzeu din Berlin, Pergamon gazduieste o colectie impresionanta de arta antica greceasca si romana. In muzeu exista, de asemenea, o colectie fascinanta de antichitati babiloniene si persane si alte comori din Antichitate expuse pe doua etaje. Departamentul de Arta Islamica este si el plin de piese de arta interesante culese din Orient. Sectiunea de antichitati grecesti si romane este insa atractia muzeului, cele mai importante opere adapostite aici fiind Altarul Pergamon si Poarta Romana din Piata din Milet.

2. Institutul KW pentru Arta Contemporana - unul dintre cele mai bune locuri din Berlin pentru iubitorii de arta contemporana, Institutul KW este cu totul altfel decat un muzeu obisnuit. Acesta nu are o colectie proprie sau o colectie realizata cu ajutorul unor asociatii, ceea ce ii ofera o flexibilitate uimitoare in crearea celor mai variate si neobisnuite exponate.

3. Gemäldegalerie - pasionatii de pictura vor fi incantati de ceea ce ofera aceasta uimitoare galerie de arta din Berlin. In Gemaldegalerie sunt expuse cateva dintre capodoperele secolului al XVIII-lea din Europa, fiind astfel una dintre cele mai importante institutii artistice si culturale de pe acest continent. Cladirea in sine este moderna, insa piesele din interior dateaza de sute de ani, mai exact din perioada cuprinsa intre secolele XIII si XVIII, incluzand lucrari clasice realizate de Rubens, Christus, Vermeer, Rembrandt si Caravaggio.

4. Muzeul Bode - situat in partea de nord a Insulei Muzeelor (Museumsinsel), Muzeul Bode are o expozitie de piese „elegante”, majoritatea articolelor fiind create inainte de secolul al XVIII-lea. Deschis in 1904, acesta are o colectie de arta bizantina, inclusiv sute de capodopere renascentiste, gotice si prusace realizate in bronz, marmura si portelan. De asemenea, are o expozitie de picturi in ulei ce provin din Italia, Grecia si Egipt, multe dintre ele fiind efectuate pe lemn si pe panza. La parter este expusa o colectie de circa 500 000 de monede antice si artefacte ce dateaza din secolul al VII-lea pana in prezent.

City break Berlin
Berlin

Ghid de calatorie pentru Berlin

1. Cum poti ajunge in Berlin - avionul este mijlocul de transport cel mai rapid si ieftin, insa daca iti doresti sa vizitezi mai multe tari cu siguranta poti face un tur cu masina.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local: reteaua de transport public este foarte bine pusa la punct - incepand cu trenurile rapide, metrourile, autobuzele, cat si tramvaiele - toate mijloacele iti vor face viata usoara pentru a te deplasa intre obiectivele turistice/ orasele pe care doresti sa le vizitezi. 

City-break Berlin
Berlin Germania

Sfaturi pentru un City Break reusit in Berlin

1. Achizitioneaza Tourist Travel Pass - in cele mai multe tari, cu un astfel de card vei avea inclus atat biletele de calatorie pentru transportul public, cat si intrari gratuite la obiectivele turistice sau reduceri semnificative.
2. Cand e bine sa vizitezi Berlinul -  cele mai bune luni pentru a vizita aceasta destinatie sunt mai, iunie, iulie, august si septembrie.

In cazul in care iti doresti un city break in Berlin, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim