Hai cu noi intr-un City Break la Amsterdam!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Amsterdam

De ce sa alegi Amsterdam pentru City Break

Amsterdam, numit si orasul bicicletelor si al canalelor, are un farmec aparte, avand o arhitectura fascinanta si o istorie demna de aflat!

Atractii turistice din Amsterdam

City break Amsterdam
Amsterdam city break

Top 5 muzee de vizitat in Amsterdam:

1. Rijksmuseum - detine cea mai impresioananta colectie de arta din Amsterdam. Cu peste un milion de opere de arta, majoritatea din sec. al XVIII-lea, Rijksmuseum ofera o imagine de ansamblu a artei si istoriei din perioada considerata de multi a fi Epoca de aur olandeza.

2. Muzeul Van Gogh - cu cea mai mare colectie de lucrari Van Gogh, muzeul omonim detine o colectie impresionanta de opere de arta si ale contemporanilor, prietenilor si urmasilor marelui pictor. Muzeul detine cea de-a doua cea mai vasta colectie de arta din Amsterdam si atrate o multime de vizitatori anual.

3. Casa Anne Frank - timp de 2 ani, Anne Frank s-a ascuns in aceasta locatie impreuna cu alte 7 persoane din 3 familii diferite, in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, pana cand nazistii au reusit sa le devaluie locatia. Intr-un mod tragic, acest lucru s-a intamplat foarte aproape de sfarsitul razboiului, fiind deportati in lagarele de concentrare. Singurul supravietuitor a fost tatal Annei, Otto Frank, care dupa razboi s-a intors in aceasta casa, unde a gasit jurnalul fiicei sale. Jurnalul a devenit ulterior cel mai bine vandut roman scris de o fetita care a crescut in perioada razboiului.

4. Casa Memoriala Rembrandt - situata in Jodenbreestraat, casa unde Rembrandt a traiti intre anii 1639 si 1658 gazduieste o colectie de gravuri, desene si placi de cupru realizate de marte artist, multe dintre ele fiind produse chiar in aceasta casa. Colectia include o serie de picturi ale profesorului Rembrandt, dar si ale elevilor sai si ale mai multor artisti contemporani cu acesta.

Ghid de calatorie pentru Amsterdam

5. Fabrica Heineken - aceasta fabrica faimoasa de bere ofera iubitorilor o experienta unica de cunoastere a istoriei Heineken. A fost construita in 1867. In 1988 directorii au decis sa construiasca o alta cladire, mai mare, in afara orasului. Fabrica initiala a fost insa redeschisa in 1991 pentru fanii acestei marci, carora le ofera tururi istorice, dar si foarte multa bere contra unei mici taxe de admitere.

Amsterdam
Amsterdam city-break

1. Cum poti ajunge in Amsterdam - avionul este mijlocul de transport cel mai rapid si ieftin.
2. Optiuni de cazare -  iti propunem unitati de cazare clasate la 3* si 4*.
3. Transport local - GVB este numele companiei de transport public in Amsterdam si poti alege: autobuz, tren, tramvai, metrou si feribot. Insa daca iti doresti o experienta inedita, poti alege si trasee cu bicicletele.

Amsterdam Olanda

Sfaturi pentru un City Break reusit in Amsterdam

In cazul in care iti doresti un City Break in Amsterdam, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

1. Poti opta pentru I amsterdam City Card - vei beneficia de intrari gratuite la peste 70 de muzee si top atractii din Amsterdam, transport public gratuit, mini croaziera pe canale si o zi de inchiriat bicicleta.
2. Pentru cele mai indragite restaurante si cafenele te poti opri in Piata Dam.
3. Alege macar o zi sa te plimbi prin oras cu bicicleta. Este o intreaga ,,cultura'' in acest sens in Amsterdam.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim