Hai cu noi intr-un City Break la Madrid!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Madrid

De ce sa alegi Madrid pentru City Break

Madridul este cel de-al unsprezecelea oras european vizitat, cu cca 5.5 milioane de turisti straini anual. Este capitala europeana la cea mai inalta altitudine (667 metri) si are multe povesti de spus. Descopera mai jos top 5 obiective de neratat!

City break Madrid
Madrid city break

Atractii turistice din Madrid

1. Muzeul Prado - cu o colectie de peste 5000 de tablouri, in Muzeul Prado vei putea admira operele de arta spaniole ce dateaza din secolul XIV, pana la inceputul secolului XIX. Pictori celebri precum Francisco Goya si Diego Velazquez au expozitii de neratat. Poti apela si la un ghid audio pentru a afla informatii relevante si fascinante - contra cost.

2. Palacio Real - contruita in anul 1764, cu mai mult de 2500 de camere ornamentate, Palatul Regal a fost resedinta regilor spanioli, primul fiind Carol al III-lea, iar ultima familie regala - Alfonso al XIII-lea. Palatul este folosit acum pentru ceremonii, iar 50 de camere sunt disponibile pentru vizitare. 

3. Plaza Mayor - una dintre cele mai renumite piete din Madrid, aflata la doar cateva minute de Puerta del Sol, a fost construita in 1619. Aceasta era renumita pentru luptele cu tauri, dar si pentru cladirile inconjuratoare cu fresce deosebite si balustrade din fier forjat.

4. Parcul Retiro - are 140 de hectare in care vei admira gradini luxuriante si fantani grandioase. Parcul a fost initial curtea unei manastiri, insa in anul 1561, atunci cand Filip al II-lea a decis mutarea curtii in Madrid, terenul a fost transformat in parc regal. Pe lacul artificial poti sa te plimbi cu barca sau cu caiacul.  

5. Templul Debod - oferit de catre guvernul egiptean in 1968, Templul Debod este o atractie populara, aflat in apropierea Palatului Regal din Madrid. Acesta a fost inchinat zeitei Isis si era amplasat pe cursul Nilului, insa a fost mutat pentru a preveni inundarea acestuia. 

Madrid city-break
Madrid

Ghid de calatorie pentru Madrid

1. Cum poti ajunge in Madrid: avionul este mijlocul de transport cel mai rapid si ieftin, insa daca iti doresti sa vizitezi mai multe tari cu siguranta poti face un tur cu masina.
2. Optiuni de cazare: iti propunem unitati de cazare clasate la 3* si 4*.
3. Transportul local: este asigurat pe toate cele 8 zone, iar metroul beneficiaza de una dintre cele mai mari retele din lume. 

Vacanta Madrid
Madrid Spania

Sfaturi pentru un City Break reusit in Madrid

1. Madrid Tourist Travel Pass - se poate folosi pentru toate tipurile de transport public din Regiunea Madrid. 
2. Gastronomia - madrilenii sunt gurmanzi, asa ca sa nu te mire ca au si 5 mese pe zi. Ce iti recomandam sa incerci: churros, purcel la protap (la cel mai vechi restaurant din lume - Botin), tapas, paella si cocido madrileno.
3. Cand e bine sa vizitezi Madridul - lunile de primavara si de toamna sunt cele mai recomandate, cand temperaturile sunt suportabile si te poti bucura de obiectivele turistice cu mai putini turisti la cozi.

In cazul in care iti doresti un city break in Madrid, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim