Hai cu noi intr-un City Break la Londra!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Londra

De ce sa alegi Londra pentru City Break

Cu peste 250 de muzee si galerii de arta, cca 2000 de baruri si 330 de cluburi, Londra este o destinatie pe care nu trebuie sa o ratezi! 

City break Londra
Big Ben

Atractii turistice din Londra

1. Casa Parlamentului - este amplasat in Westminister, in apropierea celebrului Big Ben si poate fi vizitata sambata si pe timpul verii (trebuie sa faci rezervare din timp pe site-ul oficial).

2. Palatul Buckingham - se afla in zona centrala, inconjurat de 3 parcuri mari, iar ahitectura neoclasica si schimbul de garda sunt cu adevarat impresionante.

3. Muzeul Britanic - a fost infiintat in jurul anului 1753 si este catalogat primul muzeu national public din lume. Are peste 90 de obiecte de arta. Peste 5 milioane de turisti ii trec pragul anual, iar intrarea este gratuita.

4. Turnul Londrei - specialistii afirma ca este cel mai vechi castel fortificat din Europa si este amplasat pe malul nordic al Tamisei, chiar in centrul orasului. In momentul de fata aceasta cladire pastreaza bijuteriile regale si peste 2 milioane de turisti il viziteaza.

5. London Eye - cu o inaltime de 135 de metri si o rotatie completa ce dureaza aproximativ 30 de minute, London Eye a devenit rapid un loc foarte vizitat de turisti, desi nu este un obiectiv turistic cu o istorie bogata in spate, insa privelistile pe care le ofera in varf sunt splendide.

Londra City Break
city-break Londra

Ghid de calatorie pentru Londra

1. Cum poti ajunge in Londra - transportul aerian este cea mai buna optiune daca vrei sa ajungi repede si in deplina siguranta.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3* si 4*.
3. Transport local - de la celebrele autobuze londoneze pana la metrou, in Londra vei avea cu ce sa te deplasezi intre obiectivele turistice.

Londra

Sfaturi pentru un City Break reusit in Londra

1. Cele mai calduroase luni sunt iunie, iulie si august, atunci cand sunt sanse mai mici sa ploua.
2. Poti inchiria o bicicleta pentru a te deplasa intre obiectivele turistice.
3. Nu uita sa iti iei un adaptor de priza!

In cazul in care iti doresti un City Break in Londra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim