Hai cu noi intr-un City Break la Viena!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Viena

De ce sa alegi Viena pentru City Break

Capitala Austriei, Viena, este un oras cu o istorie impresionanta si unul dintre cele mai importante centre culturale europene. Te vei bucura de nenumarata monumente si palate imperiale si o sumedenie de muzee spectaculoase. Acest oras este numit si Orasul Muzicii datorita numarului mare de compozitori eminenti care au locuit si lucrat in aceasta destinatie.

City break Viena
Viena City Break

Atractii turistice din Viena

1. Palatul Schonbrunn - a fost resedinta de vara a habsburgilor din Viena si este o capodopera arhitecturala. Aici vei vedea dormitorul imparatului Franz Josef, dulapul imparatesei Elisabata, precum si dormitorul comun. Frescele impresionante si operele de arta din Marea Galerie si Camera Carusel te vor fascina. Incearca sa il vizitezi cat mai de dimineata, pentru a evita multimile.

2. Catedrala Sf. Stefan - cu un acoperis viu colorat de mozaic realizat din 230 000 de placi, Catedrala Sf. Stefan este, cu siguranta, punctul culminant al Vienei. Cele mai frumoase privelisti le poti avea din Turnul de Nord.

3. Palatul Hofburg - aceasta resedinta habsburgica a fost creata acum cca 600 de ani, gazduind un amestec de muzee si ministere, o biblioteca si o capela. Cea mai interesanta locatie este sala de exercitii a imparatesei Sissi, o pioniera in practicarea gimnasticii din secolul al XIX-lea. Sunt de neratat comoara imperiala si biblioteca baroca impunatoare.

4. Casa memoriala a lui Mozart - In Viena, nu doar ca auzi compozitiile lui Mozart peste tot, dar poti vedea si unde a trait. Acesta a petrecut o mare parte din viata sa in Viena si poti vizita una dintre resedintele acestuia. 

5. Cartierul Muzeelor -  unul dintre cele mai mari complexe de arta si cultura din lume, Cartierul Muzeelor din Viena dateaza din secolul al XVIII-lea si al XIX-lea.

Catedrala Sf. Stefan Viena
Viena city-break

Ghid de calatorie pentru Viena

1. Destinatie pentru entuziastii muzicii clasice: Viena este renumita pentru patrimoniul muzical cu opere clasice, cei mai mari compozitori fiind: C.P.E. Bach, Haydn, Gluck, Mozart, Beethoven si Salieri. 
2. Destinatie pentru cei pasionati de istorie, arta si arhitectura.
3. Bucataria vieneza: 
Viena are propria sa bucatarie, desi de multe ori este confundata a fi echivalenta bucatariei austriece. Gastronomia Vienei este unica in mai multe feluri pe care le vei gasi mai mult decat placute! Va recomandam sa incercati supa de vita, snitelul vienez, gulasul si apfelstrudel (strudel cu mere).

Viena

Sfaturi pentru un City Break reusit in Viena

1. Viziteaza centrul istoric al Vienei - este o bijuteri arhitecturala inscrisa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
2. Gradinile si parcurile - sunt frumos amenajate si este recunoscuta pentru frumusetea si varietatea spatiilor verzi.
3. Alege bicicleta pentru vizitarea obiectivelor turistice - aceasta este o optiune populara pentru a explora orasul, iar daca vremea de afara este convenabila, incearca aceasta experienta.

In cazul in care iti doresti un City Break in Viena, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim