Hai cu noi intr-un City Break la Venetia!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Venetia

De ce sa alegi Venetia pentru City Break

Capitala regiunii Veneto, Venetia, este o destinatie unica in lume, ce se remarca prin arhitectura fermecatoare, canalele pe care poti naviga si istoria bogata pe care o are acest oras.

City break Venetia
Venetia city break

Atractii turistice din Venetia

Venetia are multe obiective turistice interesante. Am facut o selectie speciala pentru tine: Marele Canal din Venetia, Palatul Dogilor, Muzeul de Istorie Navala, Basilica San Marco si parcul acvatic Aqualandia.

1. Marele Canal din Venetia - cu forma in litera S, acest canal are o lungime de 3.8 km si o adancime de 5 m, fiind cel mai popular cartier din Venetia. Casele din aceasta zona sunt mari, decoratiunile acestora fiind realizate la scara mare, iar transportul in zona este realizat cu ajutorul barcilor/ gondolelor.

2. Palatul Dogilor din Venetia - este construit in stilul arhitectural gotic venetian, in trecut gazduind Senatul, tribunalul si inchisoarea orasului. Acesta a fost reconstruit de mai multe ori din secolul al IX-lea pana in anul 1340. Selectia dogilor a inceput in anul 697, continuand timp de 1000 de ani. Picturile care infatiseaza primii 76 de dogi venetiei sunt expuse in Sala Consiliului.

3. Muzeul de Istorie Navala din Venetia - este unul dintre cele mai cunoscute santiere navale din lume. Avand o traditie de cateva sute de ani, acesta este considerat locul de origine a puterii si bogatiei din Venetia. Inca de la intrarea in obiectiv, veti fi impresionati de cateva obiecte cu valoare istorica, ce dateaza din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Un etaj intreg a fost dedicat exponatelor din sectorul constructiei de aeronave. Macheta celebrei nave Buncitoro este cel mai de seama exponat al acestei colectii.

4. Basilica San Marco - este cea mai cunoscuta biserica din Venetia, care cu siguranta te va impresiona prin arhitectura bizantina. A fost utilizata initial cu scopul de a reprezenta capela conducatorilor venetieni. Prin forma sa impresionanta si a celebrelor decoratiuni realizate in stil bizantin, Basilica San Marco a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute si valoroase simboluri din Venetia, fiind denumita si Biserica de aur.

5. Parcul acvatic Aqualandia din Venetia - este situat in apropierea Marii Adriatice, fiind asemanator unei insule localizate in regiunea Caraibelor. Te poti destinde in aceasta locatie practicand sporturi acvatice extreme si sa te bucuri de relaxare intr-o adevarata oaza de amuzament.

Venetia

Ghid de calatorie pentru Venetia

1. Cum poti ajunge in Venetia - avionul este cea mai rapida modalitate de a ajunge in aceasta destinatie.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3* si 4*
3. Transport local - ai la dispozitie mai multe variante de transport pe apa precum: gondola, traghetto, water taxi si vaporetto/ water bus.

Venetia Italia
Italia Venetia

Sfaturi pentru un City Break reusit in Venetia

1. Achizitioneaza un Venice Pass - acesta ofera acces rapid la anumite obiective turistice, ghid audio si o plimbare clasica cu gondola.
2. Cardul pentru transportul in comun (ACTV) - este indispensabil in Venetia, avand in vedere ca transportul pe apa este inevitabil.
3. Macare - pizza, pastele si tiramisul sunt principalele atractii in materie de gastronomie, insa si fructele de mare sunt de neratat! Preturile sunt acceptabile, insa trebuie sa tii cont ca acestea pot creste odata cu apropierea de Piata San Marco.

In cazul in care iti doresti un City Break in Venetia, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim