Hai cu noi intr-un City Break la Praga!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Praga

De ce sa alegi Praga pentru City Break

Praga are numeroase obiective turistice si foarte multe de oferit. Arhitectura unica, imbinata cu istora bogata, fac din acest oras o destinatie de neratat!

City break Praga
Praga City break

Atractii turistice din Praga

1. Podul Charles - construirea acestuia a inceput in secolul al XIV-lea si a fost terminat in secolul al XVII-lea, avand o legenda ca daca freci mana de statuile acestuia si iti pui o dorinta, va fi indeplinita.

2. Piata Orasului Vechi - si-a pastrat aproape forma intacta a costructiei (sec. al X-lea), avand mici cafenele si restaurante, cladiri istorice si artisti stradali. 

3. Castelul Praga - este amplasat intr-o curte ce se intinde pe sapte hectare, Castelul Praga este considerat cel mai mare din lume, incluzand catedrale, capele si parcuri. Constructia acestuia a inceput in jurul anului 1000 si a fost resedinta regilor din zona. Daca ajungi aici, viziteaza si gradina regala, palatul regal de vara si fantana muzicala.

4. Ceasul astronomic - se afla in Piata Orasului Vechi si este cel mai recunoscut element din Praga. Acesta este al treilea cel mai vechi ceas public din lume (fiind instalat in 1410) si arata ora ( parada apostolilor putand fi vizionata la fiecare ora fixa), date despre rasarit, apus si eclipse, dar si un cadran suplimentar care arata semne zodiacale. 

5. Catedrala Sf. Vitus - este cea mai mare catedrala romano catolica din tara, a fost construita in anul 925, fiind locul de odihna al unor sfinti si a 3 regi. Mozaicul ce reprezinta Sfanta Treime a fost realizat in 1370 si este cu adevarat impresionant!

Praga
Praga Cehia

Ghid de calatorie pentru Praga

1. Cum ajungi in Praga - transportul aerian este cea mai buna optiune daca vrei sa ajungi repede si in deplina siguranta.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local - tramvaiele si metrourile sunt cele mai rapide mijloace de transport in comun, care vin la timp, iar costul unui abonament pentru 24 de ore este decent.

City-break Praga

Sfaturi pentru un City Break reusit in Praga

1. Majoritatea muzeelor sunt inchise lunea, iar magazinele sunt inchise duminica. Trebuie sa tii cont ca si restaurantele servesc pana in jurul orei 21.
2. Poti sa iti organizezi city break-ul mult visat in Praga si de pe bicicleta electrica.
3. Poti apela la un tur gratuit al orasului, cu o durata de 3 ore, punctul de plecare fiind piata centrala.

In cazul in care iti doresti un City Break in Praga, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim