Hai cu noi intr-un City Break in Tel Aviv!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Tel Aviv

De ce sa alegi Tel Aviv pentru City Break

Dupa Ierusalim, Tel Aviv este cel mai mare oras din Israel, fiind un important centru economic si tehnologic, dar si cu o insemnatate puternica din punct de vedere cultural. Tel Aviv este un oras cu un ritm de viata alert si cu numeroase locuri de agrement.

Tel Aviv city break
City break Tel Aviv

Atractii turistice din Tel Aviv

1. Bulevardul Rothschild - este unul dintre bulevardele principale ale orasului Tel Aviv cu o puternica istorie, fiind locul in care in anul 1948 s-a anuntat independenta Israelului. Acest bulevard gazduieste sedii ale unor companii de talie mondiala.

2. Jaffa - cu o istorie bogata, vechiul port arab Jaffa este acum impanzit de restaurante si buticuri de neratat! Acest loc si-a pus o importanta amprenta asupra unor serii de civilizatii ale lumii, de la razboinici si comercianti din Mesopotamia si Persia, pana la otomani si britanici.

3. Parcul Charles Clore -  te poti plimba cu bicicleta pe aleile ondulate, sa faci sport la aparatele de gimnastica din aer liber sau pur si simplu sa iei un picnic pe iarba, toate astea cu Marea Mediterana in fata. Cu siguranta acest loc te va ajuta sa te destresezi si sa uiti de grijile cotidiene!

4. Plaja Geula si promenada - in anul 1930 s-a propus sa se construiasca o promenada in Tel Aviv, mai mult pentru separarea clara intre zonele unde se poate face baie/ plaja si zona de plimbare. De-a lungul coastei, astazi exista 6 sectiuni unite de aceasta promenada. 

5. Muzeul de Arta din Tel Aviv - a fost infiintat in anul 1932 si are obiecte de arta realizate de artisti celebri precum: Dali, Cezanne, Pollock, Klimt si Roy Lichtenstein. Adesea se organizeaza si colectii temporare printre care amintim: colectia de nasturi, ilustratii si fotografii alb-negru sau colectia cu peste 100 de editii a cartii Alice in Tara Minunilor.

Tel Aviv
tel aviv city-break

Ghid de calatorie pentru Tel Aviv

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim

1. Cum poti ajunge in Tel Aviv - cu avionul la tarife rezonabile sau chiar low-cost
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3* si 4*.
3. Transport local - infrastructura este foarte bine pusa la punct si poti alege de la autobuze si trenuri, pana la inchirieri de biciclete si segway pentru un city break reusit!

Tel aviv
Vacanta Tel Aviv

Sfaturi pentru un City Break reusit in Tel Aviv

1. Gastronomia - orientala, diversa si proaspata, principalele feluri de mancare in Tel Aviv sunt reprezentate de salate reci si racoritoare, carne gatita pe carbuni incinsi si condimente pline de arome. Principalele feluri de mancare pe care ti le recomandam sunt: falafel, salata kuskus, ptitim, vinete cu tahini, kebab cu quinoa si kanafeh.
2. Cand sa calatoresti in Tel Aviv - cele mai potrivite luni pentru a vizita aceasta destinatie si a te bucura si de plaja sunt: aprilie - iunie si septembrie noiembrie.

In cazul in care iti doresti un city break in Tel Aviv, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.