Hai cu noi intr-un City Break la Lisabona!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Lisabona

De ce sa alegi Lisabona pentru City Break

Capitala Portugaliei, Lisabona, este unul dintre cele mai active orase, viu colorate si cu buna dispozitie. Este locul unde te vei bucura de istoria si povestile fascinante, fiind totodata a doua cea mai veche capitala din Europa.

Lisabona city break
City break Lisabona

Atractii turistice din Lisabona

1. Turnul Belem - este aflat pe o mica insula, fiind unul dintre cele mai cunoscute repere turistice din Lisabona. Se afla la aproximativ 2,5 km fata de centrul orasului, iar cadrul unde turnul este parca desprins din povesti. Turnul Belem dateaza din perioada medievala si este amplasat chiar langa apa. 

2. Catedrala din Lisabona - este cea mai veche biserica din Lisabona, fiind construita in secolul XII. Aceasta imbina diferite stiluri arhitecturale precum: romantic tarziu, gotic si baroc. 

3. Castelul Sao Jorge - dateaza din secolul XI, chiar de pe vremea maurilor, fiind unul dintre cele mai spectaculoase atractii ale orasului. Mai mult, intr-unul dintre turnurile castelului se afla o camera obscura, dotata cu un periscop prin care puteti admira o panorama de 360 de grade a orasului.

4. Oceanariul din Lisabona - este unul dintre cele mai fascinante acvarii ale lumii, pe care il vei parcurge cu mult entuziasm si despre care voi povesti cu sclipire in ochi. De ce? Detine o colectie spectaculoasa de peste 450 de specii diferite de animale si recreeaza ecosistemele din oceanele Atlantic, Pacific, Indian si Antarctic.

5. Cartierul Barrio Alto - este un cunoscut district care prinde viata odata cu apusul soarelui. Daca pe timp de zi, atmosfera este una boema, strazile fiind impanzite cu turisti curiosi, aflati in cautarea darurilor si a suvenirurilor perfecte, seara reinvie spiritul dinamic al zonei. Restaurantele sunt pline cu turisti, strazile rasuna de chicote si ritmuri de fado, iar petrecerile dureaza pana la racoarea diminetii.

Lisabona
CIty-break Lisabona

Ghid de calatorie pentru Lisabona

1. Cum poti ajunge in Lisabaona - cu avionul, timpul petrecut in aer fiind mai mic de 5 ore.
2. Optiuni de cazare - iti propunem unitati de cazare clasate la 3*, 4* si 5*.
3. Transport local - cea mai rapida modalitate de a puncta toate obiectivele turistice pe care ti le-ai propus este metroul, insa si autobuzul este o varianta buna.

Lisabona Portugalia

Sfaturi pentru un City Break reusit in Lisabona

1. Achizitioneaza Lisbon Card - cu acest serviciu vei face multe economii, dar vei evita si cozile. Printre altele, cardul iti ofera transport gratuit cu metroul, autobuzul si tramvaiul.
2. In Lisabona vei intalni foarte multe drumuri pavate cu piatra cubica. Ai mare grija, mai ales atunci cand ploua, deoarece riscul de alunecare este destul de mare!
3. Incearca sa vizitezi cat mai multe obiective turistice cat mai de dimineata, deoarece se pot forma cozi foarte mari.

In cazul in care iti doresti un city break in Lisabona, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim