Hai cu noi intr-un City Break in Italia!

Descopera cele mai ravnite oferte pentru City Break Italia

De ce sa alegi Italia pentru City Break

Italia este o destinatie foarte iubita in randul turistilor, deoarece in orice oras ai merge vei avea oportunitatea de a vedea obiective turistice ce iti vor taia rasuflarea!

City break Italia
Colosseum Roma

Atractii turistice din Italia

Printre principalele orase pentru city-break in Italia se numara: Roma, Venetia, Bergamo, Genova, Florenta, Bologna, Como, Milano si Napoli.

1. Roma - capitalia Italiei si fostul sediu al Imperiului Roman - printre cele mai vizitate obiective se numara: Colosseumul, Forumul Roman si Dealul Palatin.
2. Venetia - este a doua cea mai cunoscuta destinatie turistica din Italia - de neratat: Marele Canal, Palatul Dogilor, Muzeul de Istorie Navala, Basilica San Marco si Parcul acvatic Aqualandia din Venetia 
3. Bergamo - un oras mai mic, situat la N-E de Milano, mai putin aglomerat - de vizitat: Piazza Vecchia, Catedrala din Bergamo si Basilica di Santa Maria Maggiore.
4. Genova - daca vrei sa te bucuri de Riviera Italiana, atunci aceasta destinatie este perfecta - oras - port pe coasta Marii Mediterane, acest oras ofera mai multe obiective turistice printre care le amintim pe: Palatul Dogilor, Teatro Carlo Felice, Palazzo di San Giorgio, Accademia Ligustica di Belle Arti.

5. Florenta - fiind recunoscuta pentru macare, arta si arhitectura, aceasta destinatie este unul dintre cele mai frumoase si apreciate orase din Italia. Iti recomandam sa vizitezi: Domul de la Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio si Muzeul Galileo.
6. Bologna - daca esti un gurmand desavarsit si fan al pastelor sau antipasti, atunci Bologna este destinatia ta de top! Iti recomandam sa incepi experienta ta din Piazza Maggiore.
7. Como - face parte din regiunea Lombardia, chiar la poalele Alpilor, impanzit de biserici istorice, piete si restaurante deosebite. Este permis inotul in lacul omonim, insa trebuie sa te astepti la temperaturi scazute.
8. Milano - daca esti pasionat de moda, atunci Milano trebuie sa fie pe lista ta. Pe langa acest aspect merita sa iti indrepti atentia si catre Duomo di Milano, Cina cea de Taina a lui da Vinci si Stadionului San Siro.
9. Napoli - daca esti pasionat de istoria antica, atunci trebuie sa ajungi neaparat in Napoli! Daca vrei si o drumetie de 45 de minute, atunci poti lua autobuzul pana la Muntele Vezuviu pentru a vedea vulcanul activ.

Italia City-break
City-break Italia

Ghid de calatorie pentru Italia

In Italia ai multe de experimentat - de la arta, istorie si arhitectura, peisaje ce iti vor taia rasuflarea, gastronomie si pana la moda, aceasta destinatie va raspunde tuturor nevoilor si placerilor tale!

Domul din Milano
Milano Italia

Sfaturi pentru un City Break reusit in Italia

1. Zborul catre Italia este accesibil, iar durata petrecuta in avion este mica, asadar, este cea mai buna varianta pentru a-ti organiza un city-break in apropierea Romaniei.
2. In majoritatea oraselor mai sus mentionate vei beneficia de carduri de tipul City Pass care include atat intrarile la obiectivele turistice, cat si bilete pentru transportul in comun.
3. Pentru obiectivele principale ar fi bine sa ai in vedere sa ai un ghid dedicat, care iti va putea povesti cu lux de amanunte tot ceea ce trebuie sa stii.

In cazul in care iti doresti un City Break in Italia, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Draga, calator,

Ne poti trimite cererea ta de vacanta sau de calatorie prin intermediul acestui formular si vei fi contactat de catre consultantii nostri. De asemenea, poti obtine informatii despre vacanta ta sau ne poti impartasi parerea despre serviciile DerTour.

Va multumim