Vacanta in Ras Al Khaimah

Vezi ce are Ras Al Khaimah de oferit

Concediu in Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah este unul dintre cele sapte emirate care alcatuiesc Emiratele Arabe Unite si se afla in partea de nord a tarii, la aproximativ o ora de mers cu masina din Dubai.

Ras Al Khaimah - Al Hajar Mountains
Ras Al Khaimah - Jabal Bil Ays

Top 6 motive sa vizitezi Ras Al Khaimah

  • Peisaje naturale impresionante: Ras Al Khaimah ofera o frumusete naturala variata, de la munti si canioane pana la plaje de nisip fin si deserturi spectaculoase. Poti explora Muntii Hajjar, cu peisaje pitoresti si trasee de drumetii, sau poti petrece timp pe plajele linistite ale Golfului Persic.
  • Aventuri in aer liber: Emiratul este un paradis pentru iubitorii de aventura. Poti practica sporturi acvatice precum scufundari, snorkeling, kitesurfing sau te poti bucura de plimbari cu barca sau cu jet ski-ul. De asemenea, poti incerca drumetii in desert, escalada, zbor cu parapanta sau calarie pe nisipul desertului.
  • Cultura si istorie: Ras Al Khaimah are o istorie bogata si o mostenire culturala interesanta. Poti vizita Fortul Al Dhayah, care ofera o panorama asupra regiunii, sau sa descoperi Muzeul National din Ras Al Khaimah, unde vei invata despre istoria si cultura emiratului.
  • Resorturi si facilitati de lux: Ras Al Khaimah gazduieste numeroase resorturi de lux, cu facilitati excelente, inclusiv spa-uri, restaurante rafinate si terenuri de golf. Aici poti experimenta luxul si rafinamentul specific regiunii, bucurandu-te de servicii de prima clasa si facilitati deosebite.
  • Tiroliene si parc de aventuri: Jebel Jais, cel mai inalt munte din Emiratele Arabe Unite, este situat in Ras Al Khaimah si gazduieste cele mai lungi tiroliene din lume. Poti experimenta senzatii tari alunecand pe tiroliana de pe Jebel Jais Flight, care ofera o panorama uimitoare asupra peisajului.
  • Evenimente culturale si festivaluri: Ras Al Khaimah gazduieste o serie de evenimente culturale si festivaluri de-a lungul anului, oferind oportunitati de a experimenta traditiile locale, muzica, dansurile si gastronomia emiratului.
Ras Al Khaimah - Al Marjan
Ras Al Khaimah - Fortareata
Pot comunica in limba engleza?
Gastronomie
Viata de noapte/Petreceri

Zone de la destinatie - Ras Al Khaimah

Harta - Ras Al Khaimah

Cazare la cele mai bune hoteluri - Ras Al Khaimah