Vacanta in Franta

Vezi ce are Franta de oferit

Vacanta perfecta in Franta

Franta este una dintre cele mai impresionante tari din Europa si chiar din lume. In frunte cu Parisul, Franta are capacitatea de a impresiona aproape oriunde mergi.

Castelele de pe Valea Loarei, Coasta de Azur cu ale sale peisaje impresionante sau statiunile montane din Alpii Francezi iti pot transforma vacanta intr-una de neuitat.

Cazare la cele mai bune hoteluri din Franta

Sunt zeci de obiective turistice intrate in patrimoniul Unesco, mii de activitati pe care le poti face si o multime de localitati care te pot impresiona.

Fie ca vorbim despre satele sau despre orasele franceze, un lucru este cert: aerul francez isi pune amprenta asupra lucrurilor.

Printre cele mai frumoase destinatii din Franta se numara: Parisul, Lyon, Marseille si Bordeaux. Riviera Franceza este locul unde se petrec cele mai frumoase vacante! Vei descoperi insule salbatice, yachturi ale vedetelor din intreaga lume, proprietati uriase, palmieri, mare, soare si evident, obiective turistice incarcate de istorie.

Bucataria franceza, inclusa in patrimoniul UNESCO, este un adevarat rasfat pentru iubitorii de gastronomie: croissantul, ficatul de gasca, escalopul, sufleurile, tartele si sarlotele.

Cea mai buna perioada de calatorie Franta este o destinatie ce poate fi vizitata tot timpul anului, dar multi francofili declara ca perioada cea mai buna pentru a vizita aceasta tara este primavara. In sud, soarele arde din iunie pana la inceputul lui septembrie, in timp ce iarna acopera culmile muntilor cu zapada de la inceputul lui decembrie pana la sfarsitul lui martie. Nord - vestul tarii prezinta un grad mare de umiditate, cu ploi si vanturi, fiind influentat de masele de aer ce vin dinspre ocean, in timp ce sudul mediteranean se bucura de veri calduroase si ierni blande.

Franta – mereu o alegere potrivita!
Pic 1 Franta
Pic 2 Franta
Pic 3 Franta
Informatii esentiale pentru un sejur in Franta
Viza si pasapoarte

Harta - Franta


Cazare la cele mai bune hoteluri - Franta

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.