1. Dertour.ro
  2. Franta
  3. Paris si Imprejurimi

Paris si Imprejurimi

Vacanta perfecta in Paris si imprejurimi

Paris este una dintre cele mai cautate destinatii din lume indiferent de motivul vacantei. Fie ca alegi sa il vezi ca pe orasul romantismului, al luminilor, al modernitatii sau al bunului gust, Parisul este cu siguranta unul dintre cele mai fascinante locuri din lume.

Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Muzeul Louvre, Catedrala Notre Dame si Palatul Versailles sunt principalele atractii turistice din aceasta regiune, fiind, totodata, locurile care definesc istoria si cultura franceza.

In timp ce te plimbi pe strazile pietruite cu aer romantic, pe care se inghesuie cafenele una si una, aminteste-ti ca pe aceleasi strazi s-au plimbat candva Picasso, Dali si Van Gogh, inainte de a picta unele dintre marile capodopere ale lumii.

Bucataria gusturilor fine este la ea acasa in capitala Frantei! Indiferent daca iei masa la restaurant sau cumperi mancare de la magazinele mici, croissantele, baghetele, branzeturile si jambonul persille sunt nelipsite.

In Paris este simplu sa faci miscare - poti inchiria biciclete pe rute scurte sau lungi cu un simplu card, dupa care le lasi in locuri special amenajate. In timpul plimbarii cu bicicleta, recomandam o oprire in parc sau pe malul Senei, pentru a te bucura de natura si de imprejurimi.

Bulevardul Champs-Elysees este ideal pentru shopping, fiind renumit pentru magazinele si boutique-urile aflate la fiecare pas, dar si pentru numeroasele teatre si galerii de arta contemporana.

In ceea ce priveste cazarea, Parisul ofera o gama variata de optiuni: de la cele mai luxoase hoteluri de 4 si 5 stele, pana la cele de 2 stele sau chiar hosteluri. Pensiunile si apartamentele decorate in vechiul stil parizian sunt o optiune potrivita pentru turistii care isi doresc o cazare mai ieftina.

Zone de la destinatie - Paris si Imprejurimi

Harta - Paris si Imprejurimi

Cazare la cele mai bune hoteluri - Paris si Imprejurimi

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.