Vacanta in Germania

Vezi ce are Germania de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Germania

Vacanta perfecta in Germania

Germania este una dintre cele mai populare destinatii turistice atat din Europa, cat si din intreaga lume.

Tara se poate mandri cu patrimoniul istoric, cultural si artistic de care dispune.

Printre cele mai importante orase din Germania pe care sa le vizitezi se numara: Munchen (poti vizita Muzeul BMW, Stadionul Olimpic, Muzeul German sau poti veni la celebrul festival de bere Oktoberfest), Berlin (poti vizita Poarta Brandenburg, Memorialul Holocaustului, Zidul Berlinului si Gradina Zoologica), Stuttgart (poti vizita Muzeul Mercedes-Benz, Muzeul Porche si Piata Palatului) si Frankfurt (poti vizita Muzeul German de Film, casa legendarului scriitor Johann Wolfgang von Goethe si Muzeul de Arta Staedel).

Cazare la cele mai bune hoteluri din Germania

Rothenburg ob der Tauber este un orasel medieval din nordul Bavariei care se mandreste cu cele mai conservate monumente evreiesti din Germania.

De asemenea, tara ofera numeroase peisaje superbe, Parcul National Elvetia Saxona este doar un exemplu.

De la inaltimea podului Bastel se poate vedea o priveliste extraordinara a raului Elba, iar impresionantii monoliti rosii va vor lasa fara cuvinte. Peisajele oferite de Valea Rinului parca sunt desprinse din basme; pe malurile sale inverzite vei gasi multe castele si localitati.

Germania este celebra in toata lumea pentru mancarea traditionala delicioasa. Alimentele germane sunt la fel de variate ca si peisajele si oamenii. Printre preparatele culinare pe care le puteti incerca se numara Currywurst, Leberkäse (asemanator cu lebarul romanesc) si Rouladen (rulada din carne de vita cu ceapa, sunca si muraturi). Cel mai longeviv restaurant din lume unde se serveste mancare fast-food este situat in localitatea Regensburg din Germania. Localul a inceput sa functioneze in anul 1146 si nu si-a incheiat activitatea nici o secunda.

Germania – o tara frumoasa in orice anotimp!
Pic 1 Germania
Pic 2 Germania
Pic 3 Germania
Informatii esentiale pentru un sejur in Germania
Viza si pasapoarte

Harta - Germania


Cazare la cele mai bune hoteluri - Germania

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.