Vacanta in Kenya

Vezi ce are Kenya de oferit

Kenia.png  Concediu in Kenya

Kenya este o tara fascinanta situata in estul Africii, recunoscuta pentru diversitatea sa incredibila de peisaje si biodiversitatea sa bogata. In Kenya, poti explora savanele nesfarsite si parcurile nationale, precum Parcul National Masai Mara. De asemenea, Kenya este cunoscuta pentru mari si plaje exotice pe coasta sa, cum ar fi cele din Mombasa si Diani Beach, unde te poti bucura de apele cristaline si sa te relaxezi pe nisipurile aurii.

Cu o cultura diversa si bogata, Kenya gazduieste numeroase grupuri etnice, fiecare cu traditiile si obiceiurile lor specifice. Poti interactiona cu tribul masai si descoperi cultura lor fascinanta, participand la dansuri traditionale si vizitand satele lor. De asemenea, Nairobi, capitala Kenyei, este un centru urban vibrant, cu muzee interesante, piete aglomerate si o atmosfera animata.

Kenya este, de asemenea, cunoscuta pentru safari turism. Rezervatiile si parcurile nationale din tara ofera oportunitati extraordinare de a observa animale salbatice in habitatul lor natural. In afara faunei salbatice, Kenya este faimoasa si pentru muntele sau emblematic, Mount Kenya, o destinatie populara pentru alpinisti si drumetii.
Kenya - Watamu Beach
Kenya - Safari

Top 10 motive sa vizitezi Kenya

  • Safari si biodiversitate: Kenya este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune destinatii de safari din lume, oferind ocazia de a vedea cele "Cei Cinci Mari" (elefant, leu, bivol, leopard si rinocer), precum si alte specii salbatice in habitatul lor natural.
  • Parcul National Masai Mara: Acest parc iconic este o oportunitate unica de a asista la un spectacol impresionant al naturii.
  • Peisaje variate: De la savane intinse pana la munti impunatori si plaje exotice, Kenya ofera o gama larga de peisaje uimitoare pentru a fi explorata.
  • Cultura si traditii: Kenya gazduieste o mare diversitate de grupuri etnice, fiecare cu traditiile si obiceiurile lor unice. Poti interactiona cu triburile locale, cum ar fi masai si samburu, si sa inveti despre cultura lor fascinanta.
  • Muntele Kenya: Pentru iubitorii de drumetii si alpinism, Muntele Kenya ofera o provocare fascinanta. Cu varfuri inzapezite si peisaje spectaculoase, este o destinatie populara pentru alpinisti.
  • Plaje exotice: Coasta Kenyei este marginita de apele Oceanului Indian, oferind plaje exotice cu nisip fin si apa cristalina. Destinatii populare precum Mombasa si Diani Beach atrag turisti din intreaga lume.
  • Lacul Naivasha: Acest lac pitoresc ofera oportunitati de observare a pasarilor si de plimbari in ambarcatiuni, precum si vizite la rezervatii de animale salbatice din apropiere.
  • Parcul National Amboseli: Cunoscut pentru peisajele sale impresionante si pentru populatia de elefanti, Amboseli ofera oportunitati excelente de observare a faunei salbatice, cu Muntele Kilimanjaro in fundal.
  • Cultura urbana in Nairobi: Capitala Kenya, Nairobi, este un centru vibrant de cultura si activitati urbane. Aici poti vizita muzee interesante, piete locale aglomerate si experimenta atmosfera animata a orasului.
  • Rezervatiile private: Pe langa parcurile nationale, Kenya are si rezervatii private, care ofera experiente de safari mai exclusive si intime, cu posibilitatea de a participa la activitati de calarie, drumetii si safari nocturne.
Kenya - Plaja
Kenya - Safari 2
Informatii esentiale pentru un sejur in Kenya
Informatii despre clima
Viza si pasapoarte