Bucatarie Cape Town

Mancaruri traditionale in Cape Town

Mancarurile traditionale includ bobotie, un fel de mancare din carne tocata condimentata, acoperita cu crema savuroasa. Curry Cape Malay este un alt favorit, cunoscut pentru condimentele sale aromate. Biltong si droëwors sunt gustari populare, asemanatoare cu sacadat, dar unic sud-african. Pentru un rasfat dulce, incercati koeksisters-uri, sandvisuri cu sirop, dough cu diverse umpluturi.

Traditii culinare in Cape Town

Traditiile culinare din Cape Town sunt profund influentate de mostenirea sa multiculturala, in special de bucataria din Cape Malay. Aceasta bucatarie este cunoscuta pentru utilizarea condimentelor aromate precum scortisoara, cardamomul si turmeric, creand mancaruri bogate si aromate. Metodele traditionale de gatit includ tocane cu gatire lenta numite bredies si prepararea de sambals (gusturi picante) pentru a insoti mesele. Braai (gratar) este o alta traditie indragita, in care carnurile sunt prajite la gratar la flacari deschise, adesea insotite de preparate locale precum pap (terci de porumb).