Valencia Area

Concediu in Valencia

Valencia - fermecatorul oras unde modernul se imbina cu traditionalul!
Situat pe coasta de est a Peninsulei Iberice, Valencia este al treilea oras ca marime din Spania, dupa Madrid si Barcelona. Printre atractiile orasului ce nu trebuie ratate, se numara portul, unde puteti admira o multime de ambarcatiuni de lux si plajele cu nisip fin, scaldate de apa transparenta a Marii Mediterane.
Cladirile orasului au o arhitectura uimitoare, cu atentie la detalii. Acest aspect este surprins in atractii precum: Muzeul de Arte Frumoase (aici se gasesc lucrari semnate de artisti precum El Greco, Goya sau Velasquez), Muzeul National de Ceramica, Turnurile Serranos si Palatul Culturii - ce gazduieste Opera Valenciei, unde se tin majoritatea concertelor de muzica clasica.
Considerat un simbol al Spaniei, Arena de Coride (Plaza de Toros) este unul din cele mai vechi locuri din lume, unde inca se organizeaza coride.
O alta atractie a Valenciei, o reprezinta Complexul Artelor si Stiintelor, ce este format din 6 structuri moderne: o promenada cu gradina suspendata, o agora, un parc oceanografic, un cinematograf si un muzeu al stiintelor.
Aquarius este unul dintre cele mai marii acvarii din Europa si gazduieste sali subterane imense cu pesti exotici, caluti de mare si balene. Aici mai puteti intalni exemplare de pasari exotice si mamifere acvatice de suprafata.
Parcurile si gradinile verzi, reprezinta un alt punct de atractie al orasului; Bioparc Valencia se intinde pe o suprafata de 10 hectare si prezinta un concept nou privind amenajarea gradinilor zoologice – animalelor li s-a recreat habitatul lor natural.
Cand vine vorba de festivaluri si traditii, Valencia are multe de oferit. Printre acestea se numara si Las Fallas - un festival plin de culoare, o celebrare a muzicii si a artei, unde principala atractie culinara este paella traditionala.
Orasul prezinta si o istorie a vinificatiei care dateaza de mii de ani; turistii pot savura diverse soiuri de vin la restaurantele de pe malul marii sau la puburile prezente la tot pasul.
Scena vietii de noapte in Valencia este destul de variata, orasul fiind plin de numeroase puburi, cluburi si locatii cu muzica live.
Mijloacele de transport in comun sunt potrivite pentru a calatori in toate zonele orasului; aici exista doua linii de metrou ce leaga aeroportul de centrul orasului sau de alte zone; autobuzele si trenurile sunt de asemenea, o varianta la indemana oricui.
Valencia se bucura de aproximativ 320 zile insorite pe an, asadar este destinatia perfecta pentru a fi vizitata in orice moment al anului.

Zone de la destinatie - Valencia Area

Harta - Valencia Area

Cazare la cele mai bune hoteluri - Valencia Area

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.