Krabi

Vacanta perfecta in Krabi

Krabi, capitala provinciei cu acelasi nume, este un oras plin de viata. Pozitia sa convenabila si legaturile bune pe care le are cu reteaua de transport indeamna multi turisti sa o aleaga pentru un sejur intreg sau pentru o noapte-doua inainte de a vizita alte insule.

Daca vrei sa iei contact cu obiceiurile zilnice si cultura autentic thailandeza, Krabi  este locatia perfecta. Ziua incepe in piata orasului, un adevarat depozit pentru localnicii din sudul Thailandei. Simturile iti vor fi trezite si imbatate de sunete si mirosuri de fructe tropicale sau gustari delicioase gata preparate.

La Krabi poti sa ajungi cu autobuzul local de pe continent - de la Ao Nang faci numai 20 de minute.
Continua-ti ziua cu o plimbare de-a lungul raului, unde te vei putea bucura de privelistea minunata oferita de stanca in forma de sabie (simbolul statiunii Krabi), Khao Kanab Nam. Cu o barca inchiriata, poti vizita pesterile din interiorul stancii si mangrovele raului, colorate de prezenta numeroaselor specii de pasari.

Ce fac turistii de obicei in Krabi? Se relaxeaza, fac cumparaturi si savureaza gastronomia locala. Incepand de la Vogue Department Store si pana la piata stradala din timpul weekend-ului, exista cate ceva pentru toate buzunarele. Cat despre restaurantele thailandeze – aici sunt cu sutele.

Distreaza-te asa cum o fac localnicii, care stiu ce e aceea viata de noapte si o traiesc din plin. In Chao Fa Road, zona exclusiv turistica, frecventata si de expati, sunt multe baruri si restaurante.

Cluburile de noapte sunt mai departe de oras, dar merita sa le vezi macar pentru a experimenta si acest gen de distractie in Thailanda.