Vacanta in Austria

Vezi ce are Austria de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Austria

Concediu in Austria

Austria, una dintre cele mai muntoase tari din Europa. Ea ofera turistilor posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat alaturi de familitie si prieteni.

In ultimii ani a devenit printre cele mai cunoscute destinatii pentru practicarea sporturilor de iarna, cum ar fii schi, snowboarding, plimbarile cu sania sau patinaj.

Cazare la cele mai bune hoteluri din Austria

Unele dintre cele mai bune domenii schiabile din lume, culmi inzapezite si placerea de a schia... In paradisul sporturilor de iarna, fiecare se bucura de distractiile pe care le ofera natura, fie pe partie, la sanius sau, de ce nu, in cabanele de apres-ski. Relaxarea dupa o zi plina vine la Spa sau cu familia in jurul semineului, savurand bucatele traditionale.

In Austria functioneaza in jur de 3300 telecabine, telescaune si teleschiuri. Multe dintre aceastea ajung in zone de peste 3000 m.

Austria detine hoteluri de calitate superioara, avand peste 20.000 de hoteluri si pensiuni cu un total de 690.000 locuri de cazare. Categoriile locatiilor de cazare (1* pana la 5*) sunt verificate regulat prin controale riguroase.

Pe langa toate acestea Austria se mai face remarcata si prin experientele frumoase cu care turistii se intorc din vacantele petrecute in orasele sale extraordinare.
Austria - Viena
Austria - Flachau
Austria - Lacul Hallstatt
Informatii Generale
Cea mai buna perioada de calatorie
Viza si pasaport
Sfaturi utile de calatorie

Harta - Austria


Cazare la cele mai bune hoteluri - Austria