Vacanta in Abu Dhabi

Vezi ce are Abu Dhabi de oferit

Concediu in Abu Dhabi

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite si una dintre cele mai cosmopolite si moderne destinatii din Orientul Mijlociu. Situat pe o insula pe malul Golfului Persic, Abu Dhabi impresioneaza prin arhitectura sa uluitoare, bogatia sa culturala si frumusetea sa naturala.
Abu Dhabi - Oras
Abu Dhabi - Oras 2

Top 6 motive sa vizitezi Abu Dhabi

  • Arhitectura uluitoare: Abu Dhabi este faimos pentru arhitectura sa impresionanta. Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari moschei din lume, este o capodopera arhitecturala si o destinatie turistica populara. Alte cladiri notabile includ Palatul Emirates, Turnul Etihad, Muzeul Louvre Abu Dhabi si Insula Saadiyat, care gazduieste o varietate de structuri arhitecturale deosebite.
  • Insula Saadiyat: Aceasta insula este un centru cultural si artistic de exceptie. Aici vei gasi Muzeul Louvre Abu Dhabi, care gazduieste o colectie impresionanta de arta si artefacte din intreaga lume. De asemenea, pe insula se afla si Muzeul National al Zayed, un loc dedicat istoriei si culturii Emiratelor Arabe Unite.
  • Formula 1: Abu Dhabi este gazda Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite de Formula 1, care are loc pe Circuitul Yas Marina. Daca esti pasionat de motorsport, acesta este un eveniment de neratat.
  • Insula Yas: Insula Yas este un paradis pentru divertisment si relaxare. Aici vei gasi parcul tematic Ferrari World, cu cele mai rapide montagne-russe din lume, si parcul acvatic Yas Waterworld, unde te poti bucura de tobogane si atractii acvatice. De asemenea, insula gazduieste si Yas Marina Circuit, precum si un numar de hoteluri si restaurante de lux.
  • Plaje si activitati acvatice: Abu Dhabi are o coasta superba cu plaje spectaculoase. Poti petrece timp pe plajele cu nisip fin, practica sporturi acvatice precum scufundarile, snorkelingul, jet-skiingul sau chiar plimbari cu barca cu motor.
  • Cultura si traditii: Abu Dhabi ofera oportunitati de a invata despre cultura si traditiile arabe. Poti vizita satul cultural Heritage Village pentru a experimenta viata traditionala araba si pentru a te bucura de prezentari de dansuri si muzica traditionala. De asemenea, poti explora souk-urile (pietele) traditionale pentru a cumpara suveniruri si produse locale.
Abu Dhabi - Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara
Abu Dhabi - Plaja
Cea mai buna perioada de calatorie
Pot comunica in limba engleza?
Pentru ce este renumita destinatia Abu Dhabi?