Londra

Vacanta perfecta in Londra

Londra este un oras vibrant, cu o istorie milenara, desemnat cel mai vizitat oras din lume in anul 2015.
 Chiar daca nu ai mai vizitat Londra pana acum, s-ar putea sa ai un deja-vu: taxiurile Black Cab, London Eye, Westminster Abbey si Big Ben sunt doar cateva dintre atractiile turistice din Londra, despre care probabil ai auzit macar o data in viata - sau daca nu, cu siguranta le-ai vazut in filme.

 Cultura inedita si diversa a londonezilor te va lasa mut de uimire sau te va cuceri din prima clipa: in orice caz, nu ai cum sa o ignori. Chiar daca stii deja ca aici se conduce pe cealalta parte a strazii, se mananca fish & chips, se poarta haine excentrice si se vorbeste engleza britanica, primul contact real cu Londra te va fascina! 

 Daca iti place sa faci shopping in cautare de produse unice si inedite, London is the place to be! Recomandam o plimbare in zona Piccadilly Circus, de unde vei ajunge cat ai clipi in raiul cumparaturilor: Chinatown, Soho, Leicester Square si Trafalgar Square.

 In majoritatea muzeelor intrarea este gratuita, asa ca pregateste-te sa petreci o zi intreaga cu un maraton al celor mai renumite si interesante muzee: British Museum, Science Museum si Natural History Museum sunt doar cateva dintre ele. Iar daca vrei sa te distrezi pozandu-te cu replici de ceara ale celebritatilor, da o fuga la Madame Tussaud!

 Iti place sa te plimbi in natura? Ei bine, suprafata Londrei permite existenta a nu mai putin de 30 de parcuri de dimensiuni considerabile, la care se adauga si parcurile de cartier. Practic, oriunde te intorci vei vedea un parc, cel putin in departare!

 Unii spun ca Londra este capitala gastronomica a lumii, datorita faptului ca bucatari de top la nivel international aleg sa locuiasca si sa profeseze aici. Asadar, nu te sfii sa comanzi spaghetti milaneze sau cordon bleu la restaurant - s-ar putea sa fie mai gustoase ca in tara lor de bastina!

Zone de la destinatie - Londra

Harta - Londra

Cazare la cele mai bune hoteluri - Londra

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.