Le Morne

Vacanta perfecta in Le Morne

Peninsula Le Morne este situata pe coasta de sud-vest a insulei Mauritius, la 50km de Port Louise si la 55km de aeroport. In anul 2008 Le Morne a fost inclusa pe lista UNESCO “World Heritage List”. Plajele sunt lungi, au nisip alb si aspect mai “salbatic”. Aici se afla unul dintre cele mai bune centre de scufundari de pe insula. In zona se gasesc numeroase atractii turistice ce merita vazute! Laguna din apropiere este populata de un numar mare de barracuda, ton si marlin, pescarii transformand pescuitul intr-o adevarata distractie.

La Rhumerie de Chamarel este o distilerie faimoasa, cu aer colonial situata in satul Chamarel (la 10km distanta). Pamanturile colorate in 7 nuante din preajma oraselului Chamarel sunt cu adevarat spectaculoase si merita sa le vedeti! Lacul Grand Bassin (Ganga Talao in hindi) este un loc de pelerinaj si cea mai buna ocazie pentru a lua contact cu o parte importanta a culturii locale.

Pe malurile lacului sunt mai multe temple hinduse. De asemenea, puteti explora Parcul National Black River Gorges din apropiere. Le Morne este locul ideal pentru snorkeling si kitesurfing – zona ii atrage pe iubitorii de kitesurfing de prin toate colturile insulei.

Harta - Le Morne


Cazare la cele mai bune hoteluri - Le Morne

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.