Lisabona Area

Vacanta perfecta in Lisabona si imprejurimi

Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras pitoresc ce ofera locuitorilor si turistilor sai istorie, muzica, arhitectura, religie, arta si cultura. Lisabona este unul dintre principalele puncte de interes din Portugalia, un adevarat muzeu in aer liber!

Daca ai nevoie de un motiv pentru a alege aceasta destinatie pentru urmatoarea vacanta, iata cateva: oceanariumul din Lisabona este unul dintre cele mai mari si fascinante acvarii din lume, cartierul Alfama – locul unde se gasesc unele dintre cele mai frumoase cladiri istorice, “ascunse” pe stradutele intortocheate.

Manastirea Jeronimos, unul dintre cele mai frumoase locuri din oras, este un monument impresionant cu o importanta insemnatate istorica si culturala. Turnul Belem este poate una dintre cele mai frumoase contructii in stil manuelin din lume, locul unde este inmormantat Vasco da Gama.

Mercado da Ribeira – una dintre cele mai frumoase piete de mancare din Europa unde veti gasi diverse tipuri de mancare.

In ceea ce priveste mijloacele de transport, orasul are un sistem de transport public foarte extins, cuprinzand mijloace de transport in comun atat subterane cat si tereste (metrou, autobuz, tramvai).

Ca o curiozitate, Escadinhas de São Cristóvão (Baixa) este cea mai mica librarie din lume – are dimensiunile unui dulap si peste 3000 de volume.

Lisabona – un oras ce poate fi vizitat tot timpul anului!

Zone de la destinatie - Lisabona Area

Harta - Lisabona Area

Cazare la cele mai bune hoteluri - Lisabona Area