Madrid Area

Concediu in Madrid

Madrid – un oras in care veti intalni tot ce este mai bun in Spania, in care cultura si distractia apare la orice pas!
 Daca sunteti pasionati de cultura, ati ajuns in orasul potrivit – muzee importante precum Prado, Thyssen-Bornemisza sau Reina Sofia asteapta sa fie descoperite, alaturi de Palatul Regal – unul dintre cele mai impresionante palate din Europa, atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si din punct de vedere al luxului existent, Catedrala Almudena, Piata Puerta del Sol cu simbolul orasului – un urs in doua picioare catarandu-se pe un pom, pietele si multe alte puncte de interes. De asemenea, va puteti rezerva o seara pentru a merge la un spectacol de flamenco regasit in multe baruri si taverne din oras.
 Pasionatii de fotbal au ocazia sa vada echipa Real Madrid pe stadionul Santiago Bernabeu; daca nu prindeti bilete la meci, puteti vizita stadionul in tururi speciale.
 Gastronomia locala surprinde prin gustul intens oferit de jambon, gazpacho, paella, tapas, alaturi de o sangria autentica pe care le puteti gasi in multe locuri din Madrid, in Mercado de San Miguel, de exemplu.
 Ca o curiozitate, Madridul este cunoscut pentru cea mai buna ciocolata calda din Europa, iar responsabila de acest lucru este ciocolateria San Gines!
 Cele mai placute momente in care puteti vizita acest frumos oras sunt cele cuprinse intre aprilie si mai sau intre septembrie si octombrie. Acest lucru este datorat temperaturilor placute din aceste perioade; vara, termometrul poate sari peste 40 de grade Celsius iar iarna este foarte frig.
 Madrid – un oras pe care trebuie sa il vedeti cel putin o data in viata!

Zone de la destinatie - Madrid Area

Harta - Madrid Area

Cazare la cele mai bune hoteluri - Madrid Area

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.