Istanbul Area

Vacanta perfecta in Istanbul si Imprejurimi

Un oras mistic si misterios cu o istorie de peste 4000 de ani, Istanbul este imbinarea perfecta dintre influentele europene si cele asiatice, fie ca vorbim despre cultura, arta, gastronomie sau stil de viata.

Primul lucru pe care trebuie sa-l vezi in Istanbul? Moscheea Albastra, desigur! Cu o arhitectura rafinata si totodata extravaganta, moscheea reprezinta un loc exotic pentru turisti si un loc de reculegere pentru localnici, care isi spun rugaciunea aici de cateva ori pe zi.

Daca vrei sa exersezi arta negocierii si sa te alegi cu niste suveniruri unicat, Grand Bazaar este locul ideal - vei gasi aici dulciuri fel de fel, bijuterii personalizate, esarfe pictate si covoare multicolore, toate vandute la preturi mai mici decat cele declarate initial.

Un adevarat rasfat al simturilor, cartierul Eminonu cuprinde numeroase piete cu dulciuri traditionale si condimente, iar in zona portului vei putea sa cumperi peste proaspat direct de la pescari sau sa admiri feriboturile trecand pe Marea Marmara.

Sub orasul Istanbul exista o retea complexa de cisterne, o atractie a vechiului Constantinopol. Cea mai renumita dintre ele, Cisterna Basilica, este denumita si "Palatul scufundat" datorita boltelor si coloanelor impozante de marmura, scufundate in panza de apa.

Stiai ca stramtoarea Bosfor, care desparte partea europeana de cea asiatica a orasului Istanbul, este cea mai ingusta stramtoare maritima folosita pentru navigarea internationala? Aceasta leaga Marea Neagra de Marea Marmara, oferind o priveliste spectaculoasa de pe ambele tarmuri.

Zone de la destinatie - Istanbul Area

Harta - Istanbul Area

Cazare la cele mai bune hoteluri - Istanbul Area

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.