Vacanta in USA

Vezi ce are USA de oferit

Vacanta perfecta in Statele Unite ale Americii

Statele Unite ale Americii sunt situate in partea centrala a Americii de Nord si au capitala la Washington DC.

SUA are in total 50 de state raspandite peste aproximativ 3.6 milioane de kilometri patrati. In fiecare regiune se vorbeste cu accent specific, are gastronomia sa preferata si propriile sale atitudini politice si soaciale.

Cazare la cele mai bune hoteluri din Statele Unite ale Americii

Nu exista, probabil, o alta tara care sa ofere o diversitate mai mare ca Statele Unite: natura inghetata oferita, printre altele, de Alaska si Parcul National Denali, Yellowstone – primul si cel mai mare parc national din lume, coasta Pacificului, plajele exotice, luxul montan din Aspen, Cascada Niagara, Marele Canion, distractia din Las Vegas si vibrantele orase New York, Los Angeles, San Francisco si Manhattan sunt doar o mica parte din frumusetile acestei tari.

Pe teritoriul SUA se afla unul dintre cele mai mari fluvii din lume – Mississippi, acesta formand impreuna cu afluentul sau principal, Missouri, cel mai mare sistem hidrografic din America de Nord.

SUA este o destinatie turistica ce poate fi vizitata in orice perioada a anului, in functie de ceea ce doreste sa vada si sa cunoasca turistul. Coasta vestica are o clima mai calda si uscata decat cea estica unde precipitatiile sunt mai abundente si iernile mai grele.

Statele Unite ale Americii – o experienta ce merita traita!
Pic 1 SUA
Pic 2 SUA
Pic 3 SUA
Informatii esentiale pentru un sejur in SUA
Viza si pasaport

Harta - USA


Cazare la cele mai bune hoteluri - USA

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.