Obiective Turistice Cipru

Ce poti vizita in Cipru, indiferent de perioada in care calatoresti?

Ayia Napa, orasul distractiei 
Indiferent de perioada in care mergi, orasul Ayia Napa este alegerea potrivita pentru distractie. Aici, vei gasi o multime de restaurante, baruri care raman deschise pana in zori. Acesta este locul perfect daca esti in cautare de muzica live, cocktailuri si o atmosfera vibranta.  
 
Larnaca – capitala plina de istorie 
Te pasioneaza istoria si vrei sa afli cat mai multe informatii despre minunata capitala Larnaca. Orasul are o istorie care dateaza de mai bine de 6.000 si este bogat in moschei, biserici si situri arheologice. Iti recomandam sa vizitezi vechiul cartier turcesc Skala, bisericile Agios Lazaros, Biserica Sf. Lazar sau Biserica Faneromeni, Moscheea Hala Sultan Tekke, Muzeul de Arheologie.  

Parcul National Akamas – un loc ce merita explorat  
Parcul National Akamas se afla pe coasta de vest a Ciprului, o parte minunata a insulei. Are o suprafata acoperita de 230 de kilometri patrati, care contine vai, chei si golfuri de nisip. In acest mediu spectaculos exista 168 de specii de pasari, 20 de tipuri de reptile diferite, 16 de specii de fluturi si 12 de mamifere, ca sa nu mai vorbim de varietatea bogata de flora.  
 

Kyrenia Marina in Cipru

Locuri de vizitat in Cipru pentru o experienta de neuitat 

Muntii Throdos  
Muntii Throdos este o destinatie inedita si foarte cautata de turisti, aici poti face drumetii la Cascada Caledonia sau la Podul Medieval Milla, poti parcurge trasee superbe cu bicicleta. Exista sate mici si traditionale in Muntii Throdos, unde vei avea ocazia sa vizitezi Biserica bizantina Timios Stavros din Pelendri sau Biserica Arhanghelul Mihail din Pedoulas.  
 
Peninsula Akamas 
Iti recomandam peninsula Akamas, un loc destinat pasionatilor de ciclism si drumetii. Partea aceasta de insula este foarte putin locuita si nu exista drumuri asfaltate. Daca iti doresti sa iesi din rutina si sa explorezi cat mai mult, aceasta este sansa ta.  
Biserica din Protaras