Pattaya

Vacanta perfecta in Pattaya

 Pattaya este una din destinatiile de vacanta considerate cele mai in voga in Thailanda. Desi nu este o locatie tocmai idilica, ofera o mare varietate de activitati, spatii de cazare uluitoare si o viata de noapte pe cinste.
 Daca mergi in Bangkok, iti va fi foarte usor sa ajungi la Pattaya – populara statiune se afla la numai 150km distanta, adica doua ore de mers cu masina.
 Sute de mii de vizitatori sunt atrasi in fiecare an de Pattaya pentru ca aici pot face windsurfing, schi nautic, inot, snorkelling, navigatie, drumetii (chiar si pe bicicleta) si bineinteles plaja. In aceeasi masura, statiunea ofera conditii pentru bungee jumping, parasutism, Muay Thai (thai box), paintball sau golf. Nu-i putin lucru, nu-i asa?
 La Pattaya nu ai cum sa mori de foame, oricat de mofturos ai fi. Statiunea ofera turistilor numeroase restaurante thailandeze, dar si straine autentice (datorita numarului mare de expati care traiesc aici): frantuzesc, elvetian, englezesc, arab, japonez, scandinav, indian, chinezesc, maghiar, italian sau german.
 Pe plaja linistita Jomtien, aflata la doar 3km sud de Pattaya, poti sa te relaxezi oricand la soare, daca te simti obosit dupa atatea activitati. Vanzatorii ambulanti abia asteapta sa te rasfete cu creveti la gratar, cu un cocktail sau cu un masaj la picioare.
 Nu pleca din Pattaya fara sa te plimbi macar pentru o seara pe Walking Street – strada necirculata de masini, insa foarte frecventata de turisti pentru culoarea sa locala si atmosfera. Vizioneaza apoi un spectacol de cabaret – vei pleca de acolo cu franturi din cultura thailandeza si cu imaginea frumoaselor dansatoare costumate.

Harta - Pattaya


Cazare la cele mai bune hoteluri - Pattaya