Vacanta in Hurghada

Vezi ce are Hurghada de oferit

Concediu in Hurghada

Hurghada este un oras situat pe coasta de vest a Marii Rosii, in Egipt. Este un important centru turistic si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din tara.

Locatie si accesibilitate: Hurghada este situata in partea de est a Desertului Arab, la aproximativ 550 de kilometri sud de Cairo. Orasul are propriul aeroport international, Aeroportul International Hurghada, care faciliteaza accesul pentru turistii din intreaga lume.
 
Hurghada - Moschee
Hurghada - Plaja

Top 6 motive sa vizitezi Hurghada
 

  • Climat: Hurghada beneficiaza de un climat desertic cald, caracterizat prin temperaturi ridicate pe tot parcursul anului. Vara, temperaturile pot depasi 40 de grade Celsius, in timp ce iarna acestea scad la aproximativ 20 de grade Celsius. 
  • Plaje si activitati: Principala atractie turistica a Hurghadei este Marea Rosie si plajele sale de nisip fin. Turistii se pot bucura de scufundari, snorkeling, surfing, jet ski si excursii cu barca. Fondul marin bogat al Marii Rosii ofera o experienta incredibila pentru iubitorii de scufundari si snorkeling, cu recife de corali spectaculoase si o varietate uimitoare de vietuitoare marine.
  • Excursii in desert: Datorita pozitiei sale in apropierea Desertului Arab, Hurghada este punctul de plecare pentru multe excursii in desert. Turistii pot explora peisaje desertice uimitoare, cum ar fi Desertul Sahara sau Valea Regilor, unde se afla mormintele si templele antice ale faraonilor egipteni.
  • Viata de noapte: Hurghada are o viata de noapte animata, cu o varietate de restaurante, baruri, cluburi si cazinouri. Exista numeroase locuri in care turistii se pot distra si se pot bucura de muzica si dansuri traditionale egiptene.
  • Istorie si cultura: Desi Hurghada este cunoscuta in primul rand pentru atractiile sale turistice, aceasta se afla in apropierea unor situri istorice importante. Turistii pot face excursii de o zi la Luxor, Karnak si Valea Regilor, unde pot explora templele si mormintele antice ale Egiptului antic.
  • Servicii turistice: Hurghada are o infrastructura turistica bine dezvoltata, oferind o gama larga de hoteluri si resorturi pentru toate bugetele. Exista, de asemenea, o varietate de restaurante, centre comerciale si facilitati de divertisment pentru turisti.
Hurghada - Plaja 2
Hurghada - Marea Rosie
Gastronomia in Hurghada
Metode de relaxare in Hurghada
Ce sporturi pot practica?

Harta - Hurghada

Cazare la cele mai bune hoteluri - Hurghada