Vacanta in Portugalia

Vezi ce are Portugalia de oferit

  1. Dertour.ro
  2. Portugalia
  1. Dertour.ro
  2. Portugalia

Portugalia.png  Concediu in Portugalia

Portugalia este una dintre destinatiile de top ale Europei si locul din care au pornit sa cucereasca lumea marii exploratori ai istoriei. De la un an la altul, reuseste sa atraga tot mai multi turisti.
Pic One Portugalia
Pic 2 Portugalia

De ce sa vizitezi Portugalia?

  • Daca ai nevoie de un motiv pentru a vizita Portugalia, iata cateva: apusurile spectaculoase in ocean, Palatul Sintra, stradutele pitoresti, orasul Porto, pastéis de nata (unul dintre cele mai bune deserturi), festivaluri, atmosfera exotica din Madeira, valea raului Douro (cunoscut si sub denumirea de Raul de Aur).
  • Arhipeleagul Azore este una dintre regiunile autonome ale Portugaliei si cuprinde noua insule. Originile sale vulcanice a dat nastere unui relief spectaculos, unui sol fertil si unei vegetatii luxuriante.
  • Sao Miguel este cea mai mare insula si prezinta cel mai diversificat peisaj. Aici poti admira atat muntii impresionanti, cat si lacurile, padurile si plajele nisipoase.
Pic 3 Portugalia
Portugalia

Unde sa calatoresti in Portugalia?

  • Plajele cu nisip auriu si ape de culoarea smaraldului din Algarve sunt un punct de atractie important! Surferii au la dispozitie numeroase plaje cu valuri inalte unde se pot aventura.
  • Bucataria portugheza este caracterizata de aromele puternice, de ingrediente precum piri-piri (ardei foarte iute), piper negru, scortisoara si sofran dar, si de faimosul vin de Porto.
  • Portugalia – locul din care poti ajunge in cel mai vestic punct al continentului (Cabo da Roca)!
Portugalia 1
Portugalia 2
Informatii esentiale pentru un sejur in Portugalia
Cea mai buna perioada de calatorie
Viza si pasaport

Harta - Portugalia


Cazare la cele mai bune hoteluri - Portugalia