1. Fischer.cz
 2. Italia
 3. Venetia
 4. Venetia
 5. Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere

Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere

 • Paradele Carnavalului de la Venetia
 • Concursuri de costume, masti si teatru de strada
 • Sarbatoarea celor 12 Marii
 • Zborul Ingerului
 • Insotitor de grup
 • Carnavalul de la Venetia – Festivitatile de deschidere
 • Transport AVION | 6 zile, 5 nopti | 
 • Program circuit
 • PRINCIPALELE ATRACTII:

  • Paradele Carnavalului de la Venetia
  • Concursuri de costume, masti si teatru de strada
  • Sarbatoarea celor 12 Marii
  • Zborul Ingerului

  PROGRAM:

  02 februarie Bucuresti – Venetia – Mestre

  Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS 788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare la ora 07:20. Escala pana la ora 09:15, cand vom decola cu zborul OS 521 cu destinatia Venetia. Aterizare la ora 10:20 si transfer la hotel, pentru depozitarea bagajelor. Tur pietonal Mestre cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. In Piata Erminio Ferretto vom putea admira Domul San Lorenzo, Turnul cu Ceas si Palatul Re, vizitat de Giuseppe Garibaldi si redenumit in cinstea lui, in secolul al XIX-lea. De asemenea, mai pot fi admirate Teatrul Toniolo si Galeria Matteotti, care adaposteste numeroase magazine si reprezinta mostenirea lasata orasului de familia Toniolo. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Antony 4* Mestre – Campalto, Venezia sau similar.

  03 februarie Carnavalul de la Venetia – Sarbatoarea celor 12 Marii – Carnavalul din Insula Burano

  Mic dejun. Ne vom deplasa in Venetia, pentru un tur pietonal cu insotitorul de grup, in care vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului: Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Basilica San Marco, Turnul cu ceas, Campanila, Muzeul Correr si Podul Rialto. Ne vom bucura de evenimentele Carnavalului care atrage anual milioane de turisti, concursuri de costume, de masti si teatru de strada. Pentru a intra cu adevarat in atmosfera fascinanta, veti putea achizitiona masti realizate de artizani (mascherari) prin tehnicile traditionale transmise din generatie in generatie. Cel mai asteptat moment al zilei va fi parada tinerelor venetiene (ora 14:30), care vor ajunge in Piata San Marco, in gondole. Sarbatoarea celor 12 Marii isi are originea in secolul al IX-lea, iar in cadrul Carnavalului a fost transformata intr-o competitie menita sa desemneze cea mai frumoasa fata, care anul urmator va „zbura” din Clopotnita Basilicii San Marco purtand costumul ingerului. Seara, intre orele 20:30 – 21:30 se desfasoara Carnavalul din Insula Burano. Cazare Hotel Antony 4* Mestre – Campalto, Venezia sau similar.

  04 februarie Paradele Carnavalului de la Venetia – Zborul Ingerului

  Mic dejun. Vom ajunge din nou in Venetia cu insotitorul de grup, iar in Piata San Marco vom asista la una dintre festivitatile de deschidere a Carnavalului, marcata de Zborul Ingerului (ora 12:00). Tanara numita „Maria Carnavalului” in anul precedent, coboara din Campanila pe scena amplasata in piata. Traditia a luat nastere in secolul al XVI-lea, cand un acrobat a reusit sa ajunga pe o funie, in Clopotnita, apoi in balconul Palatului Dogilor. Paradele Carnavalului Venetian continua: concursuri de costume, de masti si teatru de strada, evenimente la care putei lua parte si in acesta zi. Timp liber la dispozitie sau optional, puteti face o excursie cu vaporasul in Insulele Murano si Burano. Cazare Hotel Antony 4* Mestre – Campalto, Venezia sau similar.

  05 februarie Excursie optionala la Bologna

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Bologna. Vom ajunge in capitala regiunii Emilia Romagna, Bologna, cu marele sau centru istoric foarte bine conservat, unde vom face un tur de oras cu ghid local. In Piata Maggiore, vom admira Biserica San Petronio, Palatul Comunal, in care se afla Primaria, si Palatul Archiginnasio construit in secolul al XVI-lea pentru a gazdui sediul Universitatii din Bologna, infiintata in 1088, intrucat cursurile sale se desfasurau atunci in mai multe edificii. Ne vom indrepta atentia catre Biserica Santa Maria delle Vita si catre Fantana cu statuia din bronz a Zeului Neptun, realizata de Giambologna. Turnurile Asinelli si Garisenda sunt simbolurile orasului, primul fiind chiar cel mai inalt turn medieval inclinat din lume, cu o inaltime de 97.2 metri si 498 de trepte. UNESCO a desemnat Bologna drept Orasul Porticurilor si Oras al Muzicii. De asemenea, multi considera Bologna capitala gastronomica a Italiei. Vom putea gusta produse traditionale celebre, precum mortadella, tortellini sau ragu alla bolognese. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Antony 4* Mestre – Campalto, Venezia sau similar.

  06 februarie  Excursie optionala Verona si Padova

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Verona si la Padova cu insotitorul de grup. Vom ajunge in Verona unde vom face un tur de oras cu ghid local. Prima oprire va fi in Piazza Bra, unde se afla simbolul orasului, Arena di Verona. Amfiteatrul roman in care odata aveau loc luptele de gladiatori este si cea mai mare opera in aer liber din lume, iar anual gazduieste Festivalul de Opera. Ajungem apoi intr-una dintre cele mai frumoase piete din lume, Piazza delle Erbe, cu Turnul Lamberti si cu Fantana Madonna Verona. Casa Julietei, cu faimosul balcon din care aceasta il privea pe Romeo, in cunoscuta tragedie scrisa de William Shakespeare este un alt obiectiv de neratat. Pe drumul de intoarcere ne vom opri in Padova, unde ne vom plimba prin Prato della Vale, piata grandioasa ce are in centrul sau Insula Memmia, inconjurata de un canal si flancata de statui din marmura. Apoi, vom admira din exterior Basilica Sf. Anton din Padova, un loc important de pelerinaj, care adaposteste mormantul sfantului. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Antony 4* Mestre sau similar.

  07 februarie Mestre – Bucuresti

  Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul din Venetia pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS 528 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:45 si aterziare la 07:55. Escala pana la ora 09:55, cand vom decola cu zborul Austrian Airlines OS 783 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:30. Sfarsitul pachetului de servicii.

  SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Venetia – Bucuresti, via Viena, compania Austrian Airlines
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 23kg inclus
  • 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus Hotel Antony 4* Mestre – Campalto, Venezia sau similar
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Tur pietonal Mestre cu insotitorul de grup
  • Turul pietonal Venetia cu insotitorul de grup
  • 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
  • Insotitor de grup

  NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Taxa de oras (se achita exclusiv la receptia hotelului individual)
  • Biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarile in Venetia si Mestre
  • Excursiile optionale

  EXCURSII OPTIONALE:

  Se achita la fata locului si se organizeaza de agentia locala pentru minim 20 de platitori.

  • Bologna: 70 Euro/persoana. Include: transport autocar local, tur de oras Bologna cu ghid local, insotitor de grup;
  • Verona si Padova: 70 Euro/persoana. Include: transport autocar local, tur de oras Verona cu ghid local, insotitor de grup;

  INFORMATII UTILE

  Documente de calatorie:

  • Cartea de identitate sau Pasaport romanesc in curs de valabilitate pe perioada excursiei

  Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

  Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Galerie foto

 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere
 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere
 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere
 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere
 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere
 • Hotel Carnavalul de la Venetia Festivitatile de deschidere