Vacanta in Thassos

Vezi ce are Thassos de oferit

Concediu in Thassos

Stii reclamele acelea cu oameni in vacanta, relaxandu-se pe o plaja exotica, la umbra unui palmier, cu un cocktail in mana si munti impresionanti in spate? Ei bine, probabil ca au fost filmate aici.

Fie ca iti doresti sa te recreezi la plaja alaturi de familie sau sa te distrezi incercand lucruri noi in fiecare zi, ti-ai gasit destinatia de vacanta. Cei dornici de adrenalina pot face hiking in zone montane inedite, pot incerca sporturi nautice sau chiar alpinism in pesterile insulei.

In Thassos vei vedea peisaje de vis cu golfuri pitoresti si ape curate ca lacrima, sate montane cu arhitectura conservata impecabil si, nu in ultimul rand, ruine grecesti care amintesc de vremurile glorioase de demult. O placere pentru ochi si suflet!

In capitala insulei vei gasi un muzeu arheologic excelent, completat de manastirea bizantina Sf. Arhanghel Mihail, cu decorul sau uimitor de stanca, si de templul antic grecesc de pe coasta senina de sud-est.

Cand vei vedea frumoasele conace din Theologo, unul dintre cele mai vechi sate grecesti de pe insula, s-ar putea sa-ti doresti sa te muti aici!

Harta - Thassos

Cazare la cele mai bune hoteluri - Thassos

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.