Trou Aux Beaches

Vacanta perfecta in Trou Aux Beaches

Trou aux Biches este o plaja publica situata pe coasta de nord a insulei Mauritius, in districtul Pamplemousses.

Este una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, distinsa cu premiul World's Leading Beach Destination la World Travel Award 2011.

Asta nu inseamna insa ca la Trou aux Biches vei sta intins la soare de dimineata pana seara. Statiunea ofera facilitati pentru toate tipurile de activitati sportive: inotul si snorkellingul sunt primele pe lista de activitati pe care le poti face in aceasta zona.

Poti face, de asemenea, schi nautic, parasailing, plimbari cu caiacul si cu barca de sticla, poti pescui si poti face scufundari. Apa este atat de limpede!

La plaja Trou aux Biches se poate ajunge foarte usor din Port Louis; statia de autobuz este chiar in fata plajei, iar autobuzele circula la un interval de 20 de minute.

Ar fi de preferat daca ai avea cu tine niste pantofi de apa, pentru ca fundul apei este acoperit, pe alocuri, cu pietre.

Ce poti sa mai faci? Sa vizitezi orasul Triolet – un oras mic, situat in nordul insulei, la o distanta de aproximativ 7 kilometri de capitala Port Louis. Peisajele sunt superbe (orasul este inconjurat de paduri dense) si daca-l vezi, ai sa-ti dai seama ca Triolet nu are nimic in comun cu un oras turistic obisnuit.

Harta - Trou Aux Beaches


Cazare la cele mai bune hoteluri - Trou Aux Beaches

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.