Praslin

Vacanta perfecta in Praslin

Avand unele dintre cele mai frumoase plaje din Seychelles, paduri de palmier protejate de lege, zone excelente pentru scuba diving si snorkeling, Praslin iti ofera o experienta seychelliana 100%.

Ca sa ajungi din Mahé pana in Praslin nu ai nevoie decat de o ora cu feribotul sau de 15 minute cu avionul.

Este a doua mare insula de granit a arhipelagului (dupa Mahé), insa ritmul de viata de aici se incadreaza intre cele doua mari extreme: agitatia de pe Mahé si somnolenta insulei La Digue.

Turistii se dau in vant dupa doua localitati: Grand Anse si Anse Volbert. Si dupa portul insulei, Baie Ste. Anne.

Sa nu te mire numarul relativ mare de hoteluri, baruri, magazine si restaurante din Anse Volbert; este centrul turistic al insulei, cunoscut si sub numele de Côte d'Or. Atmosfera de acolo este plina de viata, dar in ritmul specific Seychelles.

Crezi ca doar plajele idilice si padurile de palmieri atrag numarul mare de turisti in Praslin? Ei bine, trebuie sa stii ca terenul de golf cu 18 gauri este un mare magnet pentru ei. In plus, insula in sine este o locatie fantastica din care poti sa explorezi imprejurimile.

Foarte seducatoare, Praslin are o multime de ispite: hoteluri si bungalouri elegante, o jungla de catifea, dealuri care coboara direct in mare, nisipuri matasoase tivite cu palmieri si o ambianta relaxanta.

Cea mai buna vreme pentru o vacanta in Praslin este in perioada octombrie-aprilie. Vremea este calda, iar vanturile mult mai blande aduc mult mai putine alge pe malul marii decat de obicei.

Zone de la destinatie - Praslin

Harta - Praslin

Cazare la cele mai bune hoteluri - Praslin

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.