St. Anne

Vacanta perfecta in Insula Sainte Anne

Lux, natura si sanatate. Asa s-ar putea descrie, pe scurt, insula Sainte Anne (Sfanta Ana) din Seychelles.
Aflata la o distanta foarte mica (doar 5km) fata de principala insula a arhipelagului, Mahé, Sainte Anne este una din cele sase insule care alcatuiesc parcul marin din largul coastei: Ile Cachee, Ile aux Cerfs, Ile Ronde, Ile Longue, Moyenne Ile si Sainte Anne.
Daca vrei sa afli istoria arhipelagului, atunci te afli in locul potrivit: toate cele sase insule sunt pline de istorie, pe care o descoperi la fiecare pas. Sainte Anne a fost prima asezare franceza din Seychelles (1770); a fost un adevarat act de curaj al francezilor sa se stabileasca aici, pentru ca la vremea respectiva insula era plina de mlastini si crocodili. In timpul celui de-al doilea razboi mondial insa, Sainte Anne a fost baza Marinei Regale, asigurand protectia capitalei, Victoria. Insula pastreaza inca fragmente de tun, pe care poti sa le vezi oricand.
S-ar putea sa-ti fie restrictionat accesul pe una din cele trei plaje fabuloase, daca se intampla sa te afli in zona in sezonul in care testoasele isi depun ouale.
Poti sa te bucuri din plin de snorkeling – pe Sainte Anne vei vedea corali de toate formele si culorile. Sau de vegetatia luxurianta, lagunele turcoaz, flora si fauna bogata, precum si de lumea subacvatica. Toate iti vor transforma vacanta intr-o experienta interesanta. 
Si inca ceva: vei fi rasfatat de unul din cele doua restaurante á la carte de pe insula, care servesc delicatese creole si internationale.
Insula Sainte Anne este locul perfect pentru o luna de miere de vis si un refugiu magnific pentru o vacanta relaxanta.

Zone de la destinatie - St. Anne

Harta - St. Anne

Cazare la cele mai bune hoteluri - St. Anne

Ne pare rau, in prezent nu exista vacante disponibile. Verificati ofertele noastre oferta actuala de vacante.